Milestone oznamuje Ride 4

Milestone oznamuje Ride 4
19:37, 23.05.2020

Společnost Milestone oznámila, že RIDE 4, nejnovější kapitola oblíbené značky zasvěcené milovníkům jízdy na dvou kolech, vyjde 8. října 2020 na PlayStation®4, Xbox One a Windows PC/STEAM. Značka RIDE poprvé vyšla před pěti lety a rychle se z ní stal referenční bod pro hráče z celého světa, kteří hledali realistickou a autentickou simulaci motorek.

RIDE 4 nabízí špičkovou grafickou úroveň, která vdechuje život autentickým a věrně reprodukovaným replikám těch nejikoničtějších motorek, a jedinečný herní zážitek s kompletně přepracovaným režimem kariéry, který hráče postaví před dynamické výzvy po celém světě a vyvrcholí ultimátním šampionátem s těmi nejsilnějšími sportovními motorkami, včetně zcela nového režimu Endurance – té nejtěžší výzvy, kterou dokážou zdolat jen ti nejlepší virtuální závodníci. Tento nový herní režim umožnil společnosti Milestone zvýšit úroveň realismu a autenticity díky dynamickému nasvícení a povětrnostním podmínkám a na hráče rovněž čekají zastávky v boxu kvůli správě pneumatik a paliva. Když konkurence přitvrdí, stává se klíčem k úspěchu strategie!

VIZUÁLNÍ MISTROVSKÉ DÍLO. Všechny modely motorek v RIDE 4 byly vytvořeny od základů pomocí těch nejpokročilejších technologií a originálních CAD a 3D skenů reálných modelů, aby vdechly život autentickým replikám těch nejikoničtějších motorek, včetně těch nejvzácnějších a nejexkluzivnějších. Každá motorka byla věrně reprodukována podle skutečných protějšků. Dokonce i kokpit je dokonalou reprodukcí originálu co do designu i dynamických prvků. Údaje na palubní desce se mění v reálném čase, rychlost, teplota, ovládání trakce… dokonce i nádrž na olej vibruje podle pohybu motorky! Hru RIDE 4 vytvořili z lásky milovníci motorek pro milovníky motorek.

Pokud jde o tratě, skenování pomocí laseru a dronů umožňuje dosud nevídanou úroveň přesnosti reprodukce těch nejoblíbenějších a nejslavnějších tratí, takže vás čeká adrenalinová výprava po celém světě!

NOVÁ CESTA KE SLÁVĚ. RIDE 4 představuje nový režim kariéry, který hráčům umožňuje řídit cestu k úspěchu od samého začátku. Hráči se budou moct rozhodnout, jak si naplánují cestu z místní ligy do těch mezinárodních. Každé jejich rozhodnutí ovlivní jejich kariérní dráhu a zajistí jim přístup ke speciálním soutěžím, závodům a jedinečnému hernímu zážitku! A aby byl tento zážitek ještě unikátnější, hráči si mohou pomocí několika nástrojů vytvořit svou vlastní motorku i vzhled jezdce a upravit si celou řadu mechanických součástí svého stroje.

Dostat se ve hře RIDE 4 až na vrchol není nic snadného, protože konkurence se zlepšuje díky originální technologii A.N.N.A., což je zkratka pro Artificial Neural Network Agent (agent s umělou neurální sítí) – jedná se o revoluční umělou inteligenci založenou na neurálních sítích, která hráčům zajišťuje neuvěřitelnou úroveň výzev díky chytřejším a rychlejším soupeřům.

Režim pro více hráčů nyní nabízí dedikované servery, díky kterým bude hratelnost neuvěřitelně plynulá a uspokojivá a hráči se budou moci soustředit na to, co je skutečně důležité: na vítězství!

V rámci vývoje hry RIDE 4 se studio Milestone spojilo se dvěma nejznámějšími značkami ze světa na dvou kolech: s Yamaha Motor a Bridgestone. „Když jsme rozjížděli značku RIDE, naším hlavním cílem bylo vytvořit jedinečnou značku pro všechny milovníky jízdy na dvou kolech; dnes – po pěti letech – úchvatný realismus, hluboká hratelnost a skvělí partneři, se kterými spolupracujeme, potvrzují, že jsme se vydali tím správným směrem, abychom vytvořili ultimátní závody na dvou kolech,“ řekla ředitelka studia Milestone Luisa Bixio.

Yamaha Motor, hlavní partner studia Milestone pro vývoj RIDE4, je ikonická a historická motocyklová značka se skvělým soutěžním odkazem; její klíčové hodnoty – inovace, vzrušení, sebejistota, emoce a blízké pouto se zákazníky – se dokonale zrcadlí ve vizi studia Milestone pro vývoj hry RIDE 4, ve které hráči z celého světa zažijí autentické a strhující soutěžení.

Paolo Pavesio, ředitel marketingu a motosportu v Yamaha Motor Europe, prohlásil: „Závodění a adrenalin jsou součástí DNA Yamahy už od jejího založení před 65 lety. Proto bylo až přirozené spojit se s jednou z největších značek v globální historii motocyklových her – Milestone. Snažíme se našim zákazníkům a všem milovníkům motorek předložit vzrušení a emoce a vždycky se držíme toho, co pohání jejich nitro. V případě Milestone a hry RIDE 4 chceme svůj přístup inovovat a oslovit nové fanoušky, kteří mají společnou vášeň pro motorky – ať už ve virtuálním, nebo fyzickém světě. Tato láska je společná a my tyto jezdce vítáme do své rodiny. Jelikož jsme průkopníci rostoucího e-sportovního světa (naším oficiálním závodníkem v Monster Energy Yamaha MotoGP je Trastevere73), posouváme díky RIDE 4 svou angažovanost ve hrách a celou řadu jedinečných online i offline aktivit, které plánujeme na následující rok, na novou úroveň.”

„Jakožto celosvětový vůdce v oboru s velkým portfoliem prémiových produktů a nabídky včetně prvotřídních motocyklových pneumatik nám přišlo vhodné vstoupit do virtuálního světa právě tak, že uzavřeme partnerství se studiem Milestone, osvědčeným leaderem na poli herních simulátorů jízdy na dvou kolech,” prohlásil Nico Thuy, šéf motocyklového byznysu v Bridgestone EMIA. „Neustále hledáme nové způsoby, jak zapojit naše zákazníky a interagovat s komunitou jezdců a zároveň předvést kvalitu našich produktů. Naše přítomnost u hry RIDE 4 k tomu představuje jedinečnou příležitost”.


DALŠÍ

CGwillWin