Milestone vydává Ride 4

Milestone vydává Ride 4
02:24, 09.10.2020

Společnost Milestone dnes oznámila, že hra RIDE 4, nejnovější kapitola oblíbené značky věnované všem milovníkům dvou kol na PlayStation®4, Xbox One a Windows PC/STEAM, je na pultech obchodů.

RIDE 4 se připravuje i na novou generaci konzolí a vyjde na PlayStation®5 a Xbox Series X 21. ledna 2021. Hráči, kteří si koupí verzi hry na PlayStation®4, si budou moci stáhnout verzi na PS5™ bez dodatečných poplatků do 30. dubna 2021, včetně všech již zakoupených DLC. Hráči, kteří si koupí verzi hry na Xbox One, si budou moci automaticky stáhnout verzi na Xbox Series X bez dodatečných poplatků díky funkci Smart Delivery.

Díky špičkové úrovni grafické věrnosti vdechuje RIDE 4 život autentickým a realistickým replikám těch nejslavnějších motorek. Všechny modely motorek v RIDE 4 byly vytvořeny od základů pomocí nejpokročilejších technologií a originálních CAD a 3D skenů skutečných modelů, a to včetně těch nejvzácnějších a nejexkluzivnějších. Každý detail motorky byl věrně reprodukován podle skutečných předloh. Dokonce i kokpit je dokonalou reprodukcí originálu, a to jak designem, tak dynamickými prvky. Data na palubní desce se mění v reálném čase – rychlost, teplota, kontrola trakce… dokonce i nádrž s olejem vibruje podle pohybu motocyklu! RIDE 4 vytvářeli s láskou nadšenci do motorek pro nadšence do motorek. Skenování tratí pomocí laseru a dronů umožní dosud nevídanou úroveň přesnosti, pokud jde o reprodukci těch nejoblíbenějších a nejznámějších tratí, takže hra nabídne adrenalinovou jízdu po celém světě!

RIDE 4 obsahuje kompletně obnovený režim kariéry, který hráče postaví před rychlé výzvy po celém světě a vyvrcholí ultimátním turnajem s nejsilnějšími sportovními motorkami, včetně zcela nového režimu Endurance, který představuje tu nejtěžší výzvu, jíž mohou čelit jen ti nejlepší virtuální závodníci. Díky tomuto novému hernímu režimu mohlo studio Milestone zvýšit úroveň realismu a autentičnosti pomocí dynamického nasvícení a povětrnostních podmínek a zastávek v depu, kde se hráči budou starat o pneumatiky a pohonné hmoty. Když konkurence přitvrdí, začne být klíčem k vítězství strategie! A aby byl zážitek ještě jedinečnější, hráči mají přístup k několika nástrojům, díky kterým si mohou vytvořit vlastní motorku a závodní oblečení a upravit si spoustu mechanických součástí svého stroje. Editor motocyklů obsahuje systém vrstev, jež umožňují použít na motorku jakýkoliv obrázek, takže jediným limitem bude vaše tvořivost! A zcela poprvé v této sérii umožní editor helem a kombinéz každému závodníkovi ještě větší možnosti úprav. Veškerý uživatelsky generovaný obsah je možné sdílet online, aby s ním mohli závodit i vaši přátelé a komunita.

Dostat se v RIDE 4 na vrchol není nic snadného, neboť konkurence bude čím dál těžší díky autorské technologii A.N.N.A., což je zkratka pro Artificial Neural Network Agent. Jedná se o revoluční umělou inteligenci založenou na neurálních sítích, která umožňuje neuvěřitelnou úroveň výzvy pro hráče s chytřejšími a rychlejšími soupeři.

Režim pro více hráčů nyní obsahuje dedikované servery, díky kterým je hratelnost neuvěřitelně plynulá a uspokojivá, takže se hráči mohou soustředit na to, co je skutečně důležité: na vítězství!

Yamaha Motor, hlavní partner Milestone pro RIDE 4, je ikonická a historická značka motocyklů s úžasným odkazem a slavnou historií v této soutěži. Její klíčové hodnoty jako inovace, vzrušení, sebejistota, emoce a úzká vazba na zákazníky dokonale zrcadlí vizi Milestone při vývoji hry RIDE 4, ve které hráči z celého světa zažijí autentické a strhující soutěže.

RIDE 4 vychází dnes, 8 října 2020 na PlayStation®4, Xbox One a Windows PC/STEAM.


DALŠÍ

CGwillWin