hw
Poznáme mesiac vydania Xbox Series X

Poznáme mesiac vydania Xbox Series X
09:19, 12.08.2020

Spoločnosť Microsoft práve potvrdila pôvodné predpoklady ohľadom mesiaca vydania ich next-gen systému Xbox Series X (môžeme tam pravdepodobne zahrnúť aj menej výkonnú verziu S), ktorý bol stanovený na november/listopad. Aj keď nemáme presný deň dá sa s vysokou pravdepodobnosťou očakávať, že takzvaná výmena stráží príde v polovičke mesiaca tak, aby stihla veľké Black Friday akcie. V danom termíne totižto vychádzajú očakávané AAA projekty ako Cyberpunk 2077 alebo nový Assassin's Creed, čím sa motivácia nákupu silnejšieho železa bude zdať pre konzumentov oveľa rozumnejšou voľbou.

Dajme však teraz predpoklady bokom a poďme sa pozrieť na ponuku hier, ktoré má nový Xbox zaručenú už na launch date. V tomto smere vás môže tešiť celých 50 titulov priamo optimalizovaných pre next-gen systém Series X, kam spadá aj vydanie podareného projektu Gears Tactics či Watch Dogs: Legion. Toto sú však všetko multiplatformové hry čo samozrejme trocha odvádza pozornosť od pomerne chabej rýdzej Series X softvérovej ponuky. V tomto prípade sa portfólio krúti najviac okolo hororu Scorn, ktorého súčasný stav vývoja však nesprevádzajú žiadne PR podklady a tak je dosť možné, že nakoniec príde aj na nejaký ten krátky odklad. Čo tam máme ďalej?

Rozšírenie univerza Tetris Effect o multiplayer s názvom Connected, ďalší horor The Medium, tentokrát od poľského zoskupenia Bloober Team a tým sa nám výčet exkluzivít akosi uzavrel. Na nové Halo totižto bude nutné ešte počkať a ak sa aktuálne chcete definitívne odhodlať do investície formátu Xbox Series X, musí to vo vašom prípade byť predovšetkým takzvaný beh na dlhú trať, než príval okamžitej zábavy. Jediné čo totižto prevažuje je jednoducho oveľa lepšia technická stránka a skutočné 4K.


DALŠÍ

CGwillWin