hw
HyperX predstavuje nový rad mikrofónov

HyperX predstavuje nový rad mikrofónov
12:34, 04.11.2020

Koncom minulého mesiaca sme vám ponúkli komplexný test druhej generácie štúdiového mikrofónu Quadcast od spoločnosti HyperX, čím sme jedným šmahom pokryli potreby začínajúcich ale aj ostrieľaných tvorcov audiovizuálnej tvorby. Keďže však cenovka daného mikrofónu nemusí vyhovovať úplne každému, zvlášť ak nevie ako mu to v praxi vlastne pôjde, prináša herná divízia Kingstonu akýsi okliesnený a lacnejší variant. Predstavujeme vám HyperX SoloCast.

Klik pro zvětšení (HyperX predstavuje nový rad mikrofónov)

HyperX, herní divize Kingston Technology, Inc., uvádí nový USB mikrofon HyperX SoloCastTM. Mikrofon je určený pro začínající streamery a začínající tvůrce. SoloCast využívá oblíbené funkce HyperX mikrofonů, poklepové tlačítko pro rychlé zatlumení, které indikuje červenou LED diodou. SoloCast je kondenzátorový mikrofon s kardioidním snímáním a je ideálním řešením pro začínající streamery, castery, studenty a zaměstnance pracující z domova.

SoloCast se snadno připojuje díky USB Plug N Play. Má polární vzor karioidy, který je citlivější na zvuky přímo před mikrofonem. Je skvělým řešením pro komunikaci ve hře, streaming, nahrávání a konferenční hovory. Díky své ceně se hodí pro začínající tvůrce, protože nabízí špičkový zvuk za dostupnou cenu.

„Jsme nadšení rozšířením naší rodiny USB mikrofonů o nový SoloCast," vysvětluje Bianca Walter, business manažerka HyperX pro region EMEA. „Neustále hledáme nové způsoby, jak oslovit hráče a tvůrce a přidáním nového a dostupného mikrofonu SoloCast do rodiny produktů HyperX chceme usnadnit začínajícím tvůrcům přístup ke kvalitnímu audiu.“

Klik pro zvětšení (HyperX predstavuje nový rad mikrofónov)

SoloCast má malý stojánek s nastavitelným náklonem. Mikrofon se tak dá snadno umístit například pod monitor. V balení je i adaptér pro ramena s 3/8” a 5/8” závitem, které jsou standardem v audio a video světě1.

SoloCast se přidává do rodiny HyperX mikrofonů spolu s nedávno přidaným mikrofonem s RGB podsvícením Quadcast S. Oba mikrofony jsou kompatibilní s počítači, PS4 a Mac®. Fungují se všemi hlavními programy pro vysílání a nahrávání jako Streamlabs OBS, OBS Studio a XSplit. Navíc jsou certifikované pro programy Discord a TeamSpeakTM.

USB mikrofon HyperX SoloCast je dostupný v HyperX online obchodu a u vybraných prodejců za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč. Pro více informací prosíme navštivte oficiální stránku produktu HyperX SoloCast.


DALŠÍ

CGwillWin