Spider-mana v Marvel’s Avengers v najbližšej dobe nečakajte

Spider-mana v Marvel’s Avengers v najbližšej dobe nečakajte
11:30, 22.03.2021

Minulý týždeň bola predstavená road mapa ku hre Marvel’s Avengers. Obsah, ktorý mapa ponúkla nás na jednu stranu potešil ale na druhú stranu málinko sklamal. Dôvod? Chýbal v nej sľubovaný Spider-Man, ktorý bol hráčom sľúbený už pomerne dávno.

Klik pro zvětšení (Spider-mana v Marvel’s Avengers v najbližšej dobe nečakajte)

Ako môžete vidieť v road mape zmienka o Spider-manovi skutočne nie je. A kedy sa dočkáme? V prvom rade je dobré zmieniť, že značku Spider-Man vlastní Sony. Znamená to, že tohto super hrdinu pravdepodobne inde, ako na konzolách od tejto spoločnosti neuvidíme. To by samozrejme nebolo, žiadne prekvapenie, nakoľko nám túto skutočnosť Crystal Dynamics už naservírovali v minulom roku. Pripomeňme si, že Spider-man sa mal v titule objaviť už teraz v marci/březnu a mal doraziť spoločne s next-gen updatom hry.



Nestalo sa tak. Dôvody sú ale viac menej pochopiteľné. Autori hry sa zameriavali na opravu samotnej hry a hlavne na jej obsah, takže prednosť dostalo rozšírenie War for Wakanda, kde sa predstaví nový hrdina Black Panther. Toto rozšírenie zrejme dostalo prednosť pretože sa jedná o multiplatformné rozšírenie a dostane sa tak ku všetkým hráčom a fanúšikom titulu.

So Spider-manom pre PS konzole sa však naďalej počíta, tohto hrdinu by sme mali objaviť už v druhej road mape, ktorá by mala byť zverejnená po prídavku Black Panther: War for Wakanda. Ak sa teda dívam správne, tak road mapa s týmto rozšírením počíta v období summer and beyond, čo vo voľnom preklade znamená leto a ďalej. Z toho logicky vyplýva, že by sme sa Spider-mana (ak pôjde všetko podľa plánu) mohli dočkať záverom roka 2021.


DALŠÍ

CGwillWin