Avengers nabírají posily

Avengers nabírají posily
13:05, 16.08.2021

Co si budeme nalhávat. Marvel´s Avengers je pro některé z nás zajisté rozporuplnou hrou, která měla hype jak mrakodrap a měla se na nás přiřítit na vlně vzedmuté vyvrcholením Infinity War v kinech. Místo tsunami, která nás zarazí do sedaček a gaučů nám ale ve finále ošplouchla nohy vlnka s průměrným hodnocením okolo 60%.

To ovšem nezastavilo vývojáře od tvorby dalšího obsahu a tak se již zítra budeme moci vydat do Wakandy, kde se ujmeme role samotného Black Panthera, přičemž se má údajně jednat o zatím největší rozšíření hry.

To může na majitele konzolí PlayStation nicméně působit jako červený hadr na býka, neboť měli už dávno mít možnost lapit všemožné neřády v síti spravedlnosti díky Spider-manovi, který měl být exkluzivní postavou právě pro stáj Sony. Navíc Jeff Adams sliboval pro pavouka různé kostýmy, speciální úkoly a eventy. No, kde nic není, ani smrt nebere.

Nemusí tomu tak být ovšem nadlouho. Ačkoliv jsme se měli opakovaně dočkat začátkem tohoto roku, datadisk byl znovu odsunut a doposud o něm nepadla ani zmínka. Hra i celkově začala mít problémy s odlivem hráčů, čemuž měl pavoučí muž alespoň trochu zabránit a přivést je tak zpět do náruče Marvelu. Jeho roli tak možná od zítřka převezme král skrytého města. Scott Walters, který zastává roli senior game designera se nicméně v rozhovoru pro magazín Screen Rant nechal slyšet, že DLC pavoučího muže představí již brzy a jistě se na naše stroje dohoupe ještě letos. No, to už jsem někde slyšel. Nechme se tedy překvapit jak to celé dopadne. A co Vy? Dáte týmu superhrdinů ještě šanci? Nebo Vás kočka ani pavouk nedokáží navnadit natolik, abyste se do světa Avengers vrátili?


DALŠÍ

CGwillWin