CD projekt chystá nový Gwent

CD projekt chystá nový Gwent
20:49, 01.02.2022

Zatímco všichni vyhlížíme next-gen updaty pro problémový Cyberpunk nebo všemi milovaného Zaklínače 3, vývojáři ze CD Projekt si pro nás přichystali jedno překvapení, kterým je nová hra ze světa Zaklínače, resp. nová verze Gwentu.

Klik pro zvětšení (CD projekt chystá nový Gwent)

Kdo by náhodou nevěděl o co jde, tak v rámci právě třetího dílu o Geraltovi z Rivie jsme se setkali s karetní hrou, kde jsou zastoupeny všechny herní frakce, které se v rámci jednotlivých kol přebíjejí, kdo je silnější, přičemž samozřejmě silnější vyhrává. Hra si po celém světě získala velkou popularitu a dokonce byla vydána ve fyzické podobně jako bonus k oběma DLC.

Klik pro zvětšení (CD projekt chystá nový Gwent)

Podle serveru IGN IGN se nicméně máme dočkat nového singleplayerového dobrodružství, které má být zpracováno v nějaké nové formě na které zatím u her z toho univerza nejsme zvyklí i s ohledem na Thronebreaker. Gwent má být součástí hry, ačkoliv se okolo něj titul pravděpodobně netočí už jen proto, že je zaměřený právě na hráče, kteří neradi hrají multiplayer.

Klik pro zvětšení (CD projekt chystá nový Gwent)

Hra zatím nese pouze pracovní název The Gold Nekker, přičemž bylo odhaleno pouze výše uvedené, pár obrázků a informace, že se hry máme dočkat již v tomto roce. Nezbývá nám tak nic jiného než počkat, co se z toho nakonec vyklube.

A co vy? Těšíte se na případnou další hru s Gwentem nebo se více těšíte na next-gen Cyberpunku a W3?


DALŠÍ

CGwillWin