Next-gen Zaklínač 3 odložen!

Next-gen Zaklínač 3 odložen!
00:50, 14.04.2022

A to rovnou na neurčito. Dnes o tom informovalo samo studio na svém twitterovém účtu. Na titulu má nyní údajně pracovat jejich interní tým, který má nyní za úkol zhodnotit kolik práce je na titulu ještě potřeba udělat. Celý projekt se tak posouvá na neurčito. Vývojáři se zároveň omluvili a slíbili hráčům, že je budou o novinkách informovat co nejdříve.

Jen pro doplnění uveďme, že na hře původně pracovalo studio Saber Interactive a next-gen verze měla vyjít v druhém čtvrtletí tohoto roku. Proč došlo k náhlé změně a CD Projekt RED se chopilo iniciativy se můžeme pouze domnívat. Rozhodně to však neprospívá reputaci studia, která v poslední době utrpěla nemalé šrámy. Za těmi stojí hlavně problémové uvedení dlouho odkládaného Cyberpunku a následné nedodržování slibů, které studio dalo v rámci dalších patchů a DLC.

Právě upgrade Zaklínače mohl být něčím, co studiu alespoň trochu napraví pověst, ale zdá se, že bude pouze dalším hřebíčkem do pomyslné rakve. Doufejme tedy, že se snad brzy dočkáme lepších novinek a porcování monster v nejlepší kvalitě dorazí na novou generaci konzolí co nejdříve.


DALŠÍ

CGwillWin