1428: Shadows over Silesia ve fyzické Xzone Edici

1428: Shadows over Silesia ve fyzické Xzone Edici
20:07, 07.06.2022

V jednočlenném českém herním studiu KUBI Games vzniká nová středověká akční adventura. Na pozadí skutečných historických událostí nabídne hutný fantasy příběh, hádanky, plížení i obtížné souboje. Čeští hráči se mohou těšit na luxusní zážitek díky českému dabingu a sběratelskému fyzickému balení hry v rámci Xzone Edice.

„1428: Shadows over Silesia nás v Xzone zaujalo hned po oznámení. Historické zasazení do období husitských spanilých jízd a k tomu temný fantasy příběh? Klasické old-school hádanky a izometrická grafika? Tohle zvládnou jen české ručičky,“ popisuje Martin Schovanec, spolumajitel Xzone, proč právě tato hra vyjde jako sedmý přírůstek Xzone Edice.

„Příběh bude vyprávěn z pohledu rovnou dvou hlavních hrdinů – mrzutého husitského hejtmana Hynka a johanitského rytíře Lothara, jejichž osudy se postupně propletou,“ přibližuje autor Petr Kubíček. I když za hrou stojí jediný člověk, nabídne takřka 30 hodin čisté herní doby.

Xzone Edice si klade za cíl přinášet originální české hry v luxusním balení. I tentokrát se tak sběratelé mohou těšit na zpracování v podobě mini-artbooku s řadou tematických bonusů. Uvnitř balení najdou pražský groš s vyraženým motivem hry, 2 tematické dopisy, samolepky, mapu a také vystřihovánku.

1428: Shadows over Silesia si už nyní může kdokoliv vyzkoušet v demoverzi.

Autoři: KUBI Games / Xzone
Distribuce: Xzone
Rozměry: 148×210 mm, 54 stran
DMOC: 799 Kč
Předpokládaný termín: září 2022


Obsah balení:
- Steam klíč ke stažení hry
- mini-artbook
- pražský groš
- vystřihovánky
- 2x dopis
- samolepky
- A2 mapu/plakát

DALŠÍ

CGwillWin