DLC pro 1428: Shadows over Silesia vyjde 11. listopadu

DLC pro 1428: Shadows over Silesia vyjde 11. listopadu
11:19, 05.09.2024

Petr Kubíček, český sólo vývojář vystupující pod značkou KUBI Games, dnes představil nové detaily o chystaném rozšíření pro středověkou akční adventuru 1428: Shadows over Silesia. To nese název Tourney at the Bear Rock (Turnaj na Medvědí skále) a vyjde už 11. listopadu. Při této příležitosti autor zveřejnil nový trailer, který vám přiblíží atmosféru středověkého turnaje, do kterého se ponoříte.

Připravované DLC nás zavede na hrad Pernštejn, kam se roku 1409 sjeli rytíři, aby v turnaji složili hold kráse a ctnosti panny Magdalény, dceři hradního pána. Mladičký Hynek není jen jedním z mnoha účastníků, kteří chtějí prokázat svůj um, ale má i tajné poslání a vlastní cíle. Nepřijel se jen zúčastnit, ale vyhrát a odhalit spiknutí bez ohledu na vlastní čest a bezpečí.

Hráči mohou očekávat nejen nový příběh a nové postavy, ale také hádanky a náročné výzvy, které prověří Hynkovy schopnosti. „DLC nebude jen o soubojích na kolbišti, ale také o intrikách a tajemstvích, které budou hráči postupně odhalovat. Bude v něm vše, co hráče bavilo v základní hře a ještě mnoho navíc. Bude to i vhodná vstupní brána pro úplně nové hráče,“ říká Kubíček. DLC slibuje i poměrně štědrou herní dobu v délce až kolem 5 hodin.

Současně s DLC chce Kubíček přijít s velkým updatem zdarma i pro základní hru: „Mělo by jít o takový malý Director's cut. Rád bych celou hru naposledy vybalancoval, prostříhal některé zdlouhavé pasáže, ale hlavně vylepšil slabá místa tak, aby se hráčský zážitek posunul co nejvíc k mým představám." Pokud jste hru tedy zatím nehráli, může to pro vás být skvělá příležitost to napravit.

Hra 1428: Shadows over Silesia zapůsobila svou temnou atmosférou, historickým zasazením a unikátní kombinací adventury, soubojů, hádanek a stealth pasáží. Nové DLC ji obohatí o další dobrodružství, které fanoušci jistě ocení. Zapište si datum 11. listopadu a podívejte se na nový trailer, který vám přiblíží, co vás v Turnaji na Medvědí skále čeká!


DALŠÍ

CGwillWin