akce
Poriadna dávka hrania akčného RPG Lies of P

Poriadna dávka hrania akčného RPG Lies of P
13:13, 13.09.2022

Hier z žánru "souls" je stále pomerne dosť ale úprimne, ich kvalita nedosahuje vždy uspokojivého výsledku. Štúdio Round8 sa snaží ale toto prekliatie zlomiť a vytvoriť titul, ktorý bude kvalitne konkurovať titulom, ako Dark Souls alebo Bloodborne. Ich titul nesie názov Lies of P a minimálne počas Gamescomu sme mohli vypozorovať, že nejde len tak o nejaký chabí pokus vytvoriť hru z žánru souls ale o niečo, čo by sa mohlo rovnať vyššie spomínaným velikánom.

Čo je zaujímavé je aj samotné zasadenie hry a inšpirácia, ako už názov hry napovedá tak to P v názve označuje hlavnú postavu, ktorá sa nevolá inak ako Pinocchio. Hlavnou premisou hry bude nájsť vášho výrobcu alebo otca ak chcete menom Geppeto. Svet je ladený do pochmúrneho štýlu, ktorý vás okamžite pohltí, tak ako tomu bolo v prípade titulu Bloodborne. Ale čo vám budem hovoriť... musíme si počkať.



Ešte predtým, než sa pozriete na 40 minút dlhý gameplay tak si sumarizujeme čo zatiaľ o hre vieme. Takže jedná sa o akčné RPG v štýle "souls", dátum vydania zatiaľ nebol oficiálne potvrdený ale očakáva sa rok 2023 a platformy, ako už tradične PC, PlayStation 4 a 5 no a samozrejme všetky aktuálne Xbox konzole ( a že ich pre boha je). Bonus pre predplatiteľov služby Xbox Game Pass - hra bude od dátumu vydania dostupná práve v knižnici tejto služby. No a teraz si užite tento nádherný gameplay.

DALŠÍ

CGwillWin