Inovatívna adventúra The Many Pieces of Mr. Coo príde budúci rok

Inovatívna adventúra The Many Pieces of Mr. Coo príde budúci rok
10:44, 31.10.2022

Za zaujímavo vyznievajúcim, ba až filozoficky pôsobiacim názvom The Many Pieces of Mr. Coo, sa skrýva španielska produkcia v rámci žánru klasickej point-and-click koncepcie. Kto je to ten pán Coo zistíme síce naplno až budúci rok, každopádne dielo spoločnosti Gammera Nest a predovšetkým mena Nacho Rodriguez, nás bude chcieť nalákať na komplexný svet plný animovaného surrealizmu a zábavnej zmesi hádaniek.

The Many Pieces of Mr. Coo je surrealistická point-and-click adventúra pripravovaná pre PC a konzoly. Pán Coo je uväznený v podivnom, nezmyselnom svete a potrebuje vašu pomoc, aby sa z neho dostal. Najskôr však musí nájsť všetky svoje kúsky a opäť poskladať svoje telo! Je celkom isté, že za celým týmto nezmyslom sa skrýva nejaký filozofický boj, ale medzi obrovskými sliepkami, bláznivými robotmi a jednookými dámami je to teraz tak trochu ťažké presnejšie zadefinovať.

The Many Pieces of Mr. Coo ponúkne úžasný a farebný 2D kreslený svet, ktorý rozpráva surrealistický a rozmarný príbeh plný absurdného humoru, bizarných postáv a bláznivých situácií, ako aj výziev pre hráčov v podobe inovatívnych hádaniek. Bezpochyby by mohlo ísť o nový pohľad na žáner adventúr ako takých, ktorý osloví súčasne veteránov aj nováčikov.

Pán Coo a hra samotná sú výtvory uznávaného umelca Nacha Rodrígueza. 2D animátor a režisér nominovaný na cenu Goya za svoj krátky film "A lifestory". Bol tiež režisérom animácie mobilnej hry O.zen od spoločnosti Ubisoft. Jeho najznámejšou postavičkou je pán Coo, ktorý sa objavil vo viacerých veselých krátkych filmoch.

  • Tony absurdného humoru!
  • Surrealistický, záhadný, symbolický a zmysluplný svet, ale aj dojemne hlúpy!
  • Úžasná ručne kreslená 2D animácia.
  • Bizarné a milé postavičky, ako napríklad obrovské kurča, faun alebo axolotl
  • Inovatívny pohľad na žáner point & click


  • DALŠÍ
    
    CGwillWin