Už budúci mesiac nás čaká návrat do čias kultových JRPG

Už budúci mesiac nás čaká návrat do čias kultových JRPG
14:41, 09.11.2022

Sen skúseného vývojára a v obore zabehnutého veterána menom Matthias Linda sa už 8. 12. 2022, po siedmych rokoch tvrdej práce, skutočne naplní. Na scéne sa totižto zjaví jeho dielo Chained Echoes prezentujúce klasickú JRPG scénu z deväťdesiatych rokov, ktorá definovala predovšetkým konzolu Super Nintendo. Mne osobne sa počas sledovania videa nižšie rozkmitalo srdce ako po dávke adrenalínu a v momente mňa zaplavila vlna spomienok, práve na časy strávené v spoločnosti kultových SNES klasík.

Chained Echoes, dlho očakávaná pixel-perfect JRPG vyvinutá Matthiasom Lindom a vydaná spoločnosťou Deck13 Spotlight, konečne dostáva dátum vydania. Hra, ktorá dokonale spája fantasy s mechmi a vzducholoďami, príde 8. 12. 2022 na PlayStation 4 a 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a PC a vtiahne hráčov do príbehového eposu! Chained Echoes bude k dispozícii aj prostredníctvom služby Xbox Game Pass na PC, konzolách a cez Cloud už v prvý deň.

Magnum Opus, ktorý vznikal 7 rokov

Po siedmich rokoch vývoja je konečne dokončené Magnum Opus od sólového vývojára Matthiasa Lindu, Chained Echoes, tradičné, komplexné JRPG inšpirované klasikami z éry SNES a PSX. Hráči z celého sveta sa teraz môžu zapojiť do výnimočnej JRPG fantasy, ktorá je plná vzrušujúcich výziev a príťažlivosti.

Hráči sa ocitnú na kontinente Valandis, na ktorom po storočiach vojen konečne zavládol mier. Tento svet, v ktorom sa nachádzajú, je však poznačený možným konfliktom a fámami, že zbraň hromadného ničenia predstavuje bezprostredné nebezpečenstvo. Mier je krehký, konflikty trvajúce stáročia len tak nezmiznú, nová vojna môže vypuknúť každú chvíľu... Dokáže skupina cudzincov obnoviť mier? Podarí sa zničiť zbraň?

Vitajte v Overdrive

Chained Echoes je nabitá obsahom; obsahuje mágiu, mechy, meče, súboje s bossmi, ťahové súboje, komplexný príbeh a zhruba 40 hodín obsahu. Hoci ide o ťahovú hru, bojový systém Overdrive zaručuje, že súboje sú rýchle a zároveň ponúkajú obrovskú taktickú hĺbku. Vylaďte svoj súbor schopností celej partie a zabíjajte aj tých najzákernejších nepriateľov ako víchor!

V hre Chained Echoes sa stretáva stredoveká fantasy s moderným steampunkom, takže sa pripravte na súboje s mečmi aj mechmi! Čaká na vás neuveriteľný, starostlivo vytvorený svet plný nadpozemských bytostí, viacerých ľudských národov a humanoidných rás, ktorý oplýva individuálnym lore a kultúrou, do ktorej sa hráč môže zahĺbiť. V divočine sú rozmanité prostredia Valandisu skutočným rajom pre dobrodruhov, pričom každé z nich má svoj jedinečný vzhľad a špeciálne výzvy, hrozivých bossov a vzrušujúce tajomstvá!


DALŠÍ

CGwillWin