Hororová adventúra Deep Sleep je poctou mnohým legendám

Hororová adventúra Deep Sleep je poctou mnohým legendám
14:57, 09.11.2022

Aj v aktuálne končiacom a na interaktívny softvér bohatom roku sa mnoho nezávislých vývojárov snažilo svojou prácou cielene budovať na legendách z minulosti. Niektorým sa táto poklona podarila a iným naopak, každopádne z dostatočnej kvantity pochopiteľne musí vzísť aj nejaká kvalita a práve tá by mohla byť zakopaná v hororovej pixel-art adventúre Deep Sleep: Labyrinth of the Forsaken. Za vývojom stojí nezávislá "one-man" spoločnosť scriptwelder a o vydanie sa postará poľský Armor Games.

Za predpokladu, že vám názov Deep Sleep už niečo vraví, rozhodne ste na správnej stope. Spomínaný "scriptwelder" je totižto autorom celej trilógie reprezentujúcej žáner point-and-click a práve Labyrinth of the Forsaken má byť jeho životným dielom. Hra predstavuje návrat napätia, atmosféry a hrôzy, ktoré sú pre scriptweldera charakteristické, prostredníctvom klasickej point-and-click adventúry a ohromujúceho pixelartového vizuálu. Preskúmajte snové ríše, fantastické prostredia ale aj nočnú moru, prekonávajte výzvy a hádanky pomocou dôvtipu a čistej vôle, aby ste mohli formovať svoje okolie, a bojujte so svojím strachom pomocou ťahových súbojov.

  • Vyriešte hádanky a porazte nepriateľov pomocou schopnosti formovať Amynine sny okolo seba.
  • Preskúmajte nočnú moru a nadpozemské prostredie s prvkami náhodného dizajnu
  • Vylepšujte a odomykajte nové schopnosti pre Amy, ktoré jej pomôžu udržať sa nažive a posilnia ju
  • Stretnite sa s bizarnými a nebezpečnými bytosťami, ktoré môžu byť priateľmi, nepriateľmi, alebo oboma
  • Čaká vás viacero koncov a tajomstiev, ktoré môžete nájsť, ak prežijete lov bytostí, ktoré vás prenasledujú
  • Úplne nový soundtrack od skladateľa Christophera Carloneho
  • Amyno pátranie po bratovi sa začína v roku 2023. Ale pozor, to, čo sa skrýva za závojom spánku, možno bude lepšie nechať nerušene na pokoji. Sledujte ďalšie aktualizácie o návrate hry Deep Sleep a dielo si pridajte do Steam želaní ešte dnes.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin