The Callisto Protocol ešte nevyšiel a už pobúril fanúšikov

The Callisto Protocol ešte nevyšiel a už pobúril fanúšikov
18:45, 23.11.2022

Na vydanie tohto duchovného nástupcu kultového survival hororu Dead Space čakáme už niekoľko rokov a projekt The Callisto Protocol, z dielne štúdia Striking Distance, je právom pasovaný za čierneho koňa aktuálne končiaceho kalendára. Na vydanie príde 2. 12. 2022 a dielo ako také už teraz začína vzbudzovať istú úroveň kontroverznosti.

Tvorcovia totižto do svojej hry implementovali Season Pass, čo by samo o sebe nebolo žiadnym škandálom, avšak jeho obsah už negatívne emócie dozaista vyvoláva. Za príplatok nad štandardnú verziu totižto dostanete nie len chystané príbehové DLC, ale predovšetkým spoplatnené bonusy s názvom Contagion Bundle a Riot Bundle. O čo sa jedná? Ide o celý nový modus a hlavne 13 animácií úmrtia hlavného hrdinu, nasledovaných novými prostrediami a dvanástkou animácií usmrtenia nepriateľov Jacoba.

Tento obsah mohol byť samozrejme pokojne súčasťou základnej verzie hry, avšak miesto toho bude spoplatnený a to aj napriek tomu, že autori si na animáciách smrtí zakladali celé PR už počas úvodnej prezentácie gameplay formy The Callisto Protocol. Cena za Digitálnu Deluxe edíciu, kde nájdete aj Season Pass, je vyššia o cca 20 Euro voči základu.


DALŠÍ

CGwillWin