Wargaming Forge představuje plány na rozšíření vzdělávacího programu v České republice

Wargaming Forge představuje plány na rozšíření vzdělávacího programu v České republice
13:43, 23.01.2023

Po úspěchu vzdělávacích programů v roce 2022 je společnost Wargaming Forge připravena oznámit první kurzy, které budou spuštěny v letošním roce a na kterých se budou podílet i naše pobočky v České republice, na Kypru, v Litvě a nyní také Srbsku. Premiérové kurzy Wargaming Forge se pro rok 2023 zaměří na dvě velmi odlišné disciplíny: Softwarové inženýrství a Game LiveOps. Oba kurzy budou probíhat online a každý, kdo se do nich přihlásí, získá klíčové dovednosti, které mu pomohou získat vysněnou kariéru v herním průmyslu. Přihlášky do kurzů jsou nyní otevřené, takže neztrácejte čas a přihlaste se ještě dnes!

„Rok 2022 byl pro nás velkým rokem, kdy jsme zahájili program Wargaming Forge v Litvě. Řada těch, kteří se v loňském roce přihlásili do našich kurzů, nyní pracuje ve Wargamingu na plný úvazek nebo v rámci stáže s možností se k nám po jejím skončení připojit," uvádí Francesco Ugliano, finanční ředitel Wargaming West. "Na tomto úspěchu chceme stavět po celý rok 2023 a tyto dva kurzy jsou jen začátkem toho, co nás čeká!"
Na stážisty čekají profesionálové

Všechny kurzy společnosti Wargaming Forge vedou profesionálové z oboru a odborníci na danou oblast, což uchazečům umožňuje učit se od těch nejlepších. Ačkoli se lekce budou týkat různých oborů, každý, kdo se dostane až na konec a dokončí všechny příslušné závěrečné projekty, obdrží certifikát, kterým se bude moci pochlubit ve svém životopise. Těm, kteří na kurzu opravdu zapůsobí, může být navíc nabídnuta stáž na Wargamingu!

„Pro mě jako herního vývojáře bylo potěšením pracovat s lidmi, kteří jsou pro tvorbu her stejně zapálení jako já, a podělit se s nimi o to, co jsem se za ta léta naučil. Všichni mi potvrdili, že se zde za 5 měsíců naučili mnohem více než za několik let na univerzitě." vzpomíná na pražské kurzy WG Forge vývojář hry World of Tanks Michal Bartoň.

Oba kurzy budou probíhat různě dlouhou dobu. Kurz Game LiveOps bude trvat 2 měsíce, zatímco kurz Softwarového inženýrství 3 měsíce. Kurz Game LiveOps je navíc otevřen všem, včetně těch, kteří nemají téměř žádné zkušenosti, zatímco od uchazečů o kurz Softwarového inženýrství se vyžadují určité programátorské dovednosti a také znalosti konkrétních oborů.

„Tento program rozhodně předčil má očekávání. Dostávám neustálou zpětnou vazbu na každou část své práce," uvádí Alena Pavlová, stážistka Data Science ve společnosti Wargaming Praha. „Pomáhá mi to učit se a zlepšovat se tím nejefektivnějším způsobem. Opravdu si myslím, že pro mě byla zdejší stáž tím nejlepším způsobem, jak začít svou kariéru."

Přihlášky do kurzů jsou nyní otevřené! Pokud jste připraveni proměnit svou vášeň v kariéru.

  • Všechny potřebné informace o kurzech a společnosti Wargaming Forge najdete zde
  • Software Engineering
  • Live Operations

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin