Forza Motorsport ponúka detailnejší pohľad

Forza Motorsport ponúka detailnejší pohľad
09:36, 27.01.2023

Viac ako 500 licencovaných automobilov, 20 rôznych prostredí a to všetko zabalené do audiovizuálnej podoby, ktorá tu ešte nebola! Aj to sľubuje nová Forza Motorsport.



Už včera sme vás informovali o tom, že tento rok sa chystá závodná hra Forza Motorsport, bohužiaľ sme sa dátumu vydania nedočkali ani po najnovšej prezentácií, vydaniu tento rok by ale nemalo nič brániť.

Vráťme sa ale nachvíľku k tratiam a celkovo k prostredí, myslím, že v tejto oblasti je nová Forza najzaujímavejšia. Ak sa totiž pozrieme na iné konkurenčné závodné hry tak prostredie je pomerne mŕtve a niet sa čomu diviť pravdou je, že to je asi to posledné čo vás na závodnej hre má priťahovať. Nová Forza však prinesie obecne živšie prostredie, na obrazovke sa môže v jednu chvíľu objaviť až 50 000 fanúšikov a všetci v 3D podobe, takže verím tomu, že tieto závody budú skutočne výnimočné nie len prostredím, deštrukčným modelom, ale aj atmosférou, ktorá vám bude pripomínať tie najzásadnejšie svetové okruhy akoby ste na nich sedeli.

DALŠÍ

CGwillWin