Hogwarts Legacy je právě v prodeji

Hogwarts Legacy je právě v prodeji
08:04, 08.02.2023

Společnost Warner Bros. Games oznámila, že hra Hogwarts Legacy, nové akční RPG s otevřeným světem pro jednoho hráče, je již nyní k dispozici pro PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC (pouze digitálně) v Deluxe edici, přičemž standardní edice budou uvedeny na trh 10. února.

Hra Hogwarts Legacy zve hráče, aby se vydali na epickou cestu v roli studenta pátého ročníku Bradavic, který je obdařen vzácnou schopností využívat prastarou, mocnou magii. Pod vedením Průvodcem kouzelnického světa a jedinečných instrukcí profesorů a dalších postav odhalí fanoušci poutavý příběh plný napínavých výzev a záhad. Hra Hogwarts Legacy, kterou vyvinula společnost Avalanche Software a vydala společnost Warner Bros. Games pod značkou Portkey Games, představuje originální příběh, který hráče postaví do centra vlastního dobrodružství v kouzelnickém světě.

"Hra Hogwarts Legacy skutečně naplňuje fantazii studenta školy čar a kouzel v Bradavicích a přináší hru z kouzelnického světa, o které fanoušci už léta sní," řekl David Haddad, prezident společnosti Warner Bros. Games. "Tým společnosti Avalanche vytvořil poutavou hru plnou tajemství a pohlcující magie, do které se mohou fanoušci a hráči ponořit a vytvořit si vlastní kouzelné příběhy."

"Jako fanoušci kouzelnického světa jsme poctěni, že můžeme spolupracovat s touto sérií na vytvoření Hogwarts Legacy a poskytnout fanouškům způsob, jak prožít fantazii o studiu v Bradavicích a prozkoumat svět jako nikdy předtím," řekl John Blackburn, vedoucí studia Avalanche Software. "Doufáme, že si hráči užijí pozornost věnovanou detailům ze strany našeho nadšeného týmu, nový příběh a všechny kouzelné prvky, které se podílely na tvorbě této hry, na niž jsme nesmírně hrdí."

Ve hře Hogwarts Legacy hráči nastupují do Bradavic jako noví studenti pátého ročníku. Na začátku svého dobrodružství si hráči mohou upravit vzhled své postavy pomocí řady možností, aby se stali čarodějkou nebo čarodějem, jakým chtějí být. Vstoupí nebo budou zařazeni do jedné ze čtyř bradavických kolejí - Nebelvíru, Mrzimoru, Havraspáru a Zmijozelu. -, setkají se se spolubydlícími ve společenských místnostech a budou navštěvovat předměty jako Kouzla, Obrana proti černé magii, Bylinkářství a Lektvary, kde se setkají se svými profesory, naučí se kouzlit, pěstovat kouzelné rostliny, vařit lektvary a mnoho další.

Kromě tříd a kouzel budou mít hráči přístup k rozsáhlé sadě vylepšení, talentů a dovedností, které jim pomohou v jejich vývoji. Mohou plnit úkoly po celém světě, což je jedna z příležitostí, jak získat zkušenosti a zvýšit úroveň svých schopností. V přestávkách mezi výukou budou hráči moci prozkoumávat Bradavice, kde budou navštěvovat výuku, objevovat kobky, tajné chodby a náročné hádanky. Budou rozvíjet schopnosti své postavy a zároveň ovládat mocná kouzla a zdokonalovat bojové dovednosti, které jim pomohou čelit smrtelně nebezpečným nepřátelům.

Hra s otevřeným světem umožňuje hráčům volně se pohybovat po Bradavickém hradě a okolní pevnině, včetně nových i známých míst kouzelnického světa, jako je Bradavická zahrada a Zapovězený les. Je plná strhující akce, v níž hráči létají na košťatech, krotí a jezdí na kouzelných zvířatech a bojují proti nepřátelům, jako jsou trollové, pavouci a temní čarodějové. Cestou objeví rozsáhlý svět plný nebezpečných nástrah spojených s dávno zapomenutou minulostí kouzelnického světa a neobvyklou schopností, kterou mají jen oni. Hráči se také setkají s misemi a scénáři, které je postaví před obtížná rozhodnutí a určí, za čím si stojí.


DALŠÍ

CGwillWin