Horor Remorse čoskoro vychádza aj na konzoly

Horor Remorse čoskoro vychádza aj na konzoly
08:55, 17.02.2023

Malá indie spoločnosť DeppreSick Team, ktorá svojho času stála za populárnym hororovým modom v Half-Life 2 s názvom Grey, prišla v polovici minulého roku so svojou prvou regulárnou videohrou.

Jednalo sa o FPS horor Remorse: The List vydaný výhradne na PC a kto si k nemu našiel cestu, pravda, nebolo ich veľa, dielo vo finále chválil. Dnes je však čas dostať ho aj do širšieho povedomia a s tým by autorom mal pomôcť port pre Nintendo Switch a Xbox konzoly. Ten príde už za šesť dní (23. 2. 2023) a ak milujete nezávislé temné survival projekty, ktoré v sebe nesú punc odkazov na slávne série ako Silent Hill či Resident Evil, rozhodne by ste sa o túto hru mali začať zaujímať. Predne si pustite aspoň nový trailer, ktorý sme vám vložili pod čiaru a kto vie, možno neodoláte.

Remorse: The List je survival horor v klasickom zmysle s otvorenou mapou, inventárom a bojmi. Preskúmajte strašidelné, temné predmestie maďarského mesta Hidegpuszta a zistite, aké tajomstvá sa v ňom skrývajú. Tvoja jediná stopa? Záhadný zoznam. Dajte zmysel záhadnému dokumentu, používajte hlavu na riešenie hádaniek a používajte zbrane na boj zblízka aj na diaľku na riešenie problémov trochu... agresívnejšej povahy. Počítajte si však náboje, je ich ešte menej ako požehnania.


DALŠÍ

CGwillWin