Strojcovia remaku Silent Hillu predstavili nový horor

Strojcovia remaku Silent Hillu predstavili nový horor
09:01, 18.10.2024

Poľská spoločnosť Bloober Team je v súčasnosti takzvane na koni a právom. Ich dlho pripravovaný návrat kultového survival hororu Silent Hill totižto kvalitatívne dopadol nadpriemerne, načo navyše a to je pre nich ešte dôležitejšie, zareagovali aj čísla - hry sa behom týždňa predalo viac ako jeden milión kópií.

Skutočnosť, že Bloober Team pracuje na viacerých hrách je nám dlhodobo známa, avšak až teraz sme sa dozvedeli, na čom konkrétne vlastne pracujú. Vďaka včerajšiemu eventu Xbox Partner Preview bola predstavená ich hra Cronos: The New Dawn, ktorá by mala prísť budúci rok na next-gen a PC. Opäť ide o žáner survival hororu a tentokrát zasadeného do ponurého sveta východoeurópskeho brutalizmu prekladaného retro-future technológiou.

Ústredným hrdinom je takzvaný Harvester, pátrajúci po dôležitých ľuďoch z minulosti, ktorí zahynuli počas apokalypsy aby z nich následne dostal špeciálnu látku. Citácia: „V pustom svete plnom všadeprítomného nebezpečenstva závisí vaše prežitie od vašej schopnosti strategicky a plánovať dopredu. Nepriatelia, s ktorými sa stretnete, sú tvory z nočnej mory zrodené zo zvyškov ľudstva. Ich porazenie si bude vyžadovať, aby ste naplno využili svoj arzenál. Počas bitky môžu rýchle rozhodnutia znamenať rozdiel medzi životom a smrťou.“


DALŠÍ

CGwillWin