hw
PlayStation VR 2 je v predaji

PlayStation VR 2 je v predaji
09:00, 23.02.2023

Fanúšikovia virtuálnej reality, ktorým sa nikdy nechcelo investovať do výkonného PC a súčasne vyhodiť nemalé peniaze za jeden z mnohých dostupných PC VR headsetov, sa oficiálne od včera môžu naplno ponoriť do PlayStation VR 2 vízie.

Ak sme pri prvej generácii PlayStation VR nadávali na slabšiu kvalitu technického razenia a špeciálne na šialene otravné fungovanie motion ovládačov Move, tak v prípade druhej generácie je tento, a vlastne aj mnohé ďalšie neduhy, definitívne zažehnaný. Stále je tu však niekoľko potencionálnych prekážok, prečo do PSVR2 neskočiť na prvú dobrú, kde prím hrá predovšetkým cena základu prevyšujúca hranicu 600 Euro a súčasne aj stále nevyrovnaná dostupnosť konzole PlayStation 5. Ak však s oboma uvedenými dôvodmi nemáte žiadny problém, nie je prečo váhať a už dnes sa môžete vydať do nových virtuálnych svetov.

Náš server pre vás pripravuje obsiahly test samotného hardvéru ako aj jednotlivých hier a akonáhle bude všetko hotové, včas si samotné články budete môcť vychutnať, aj s patričným triezvym odstupom od vždy trocha hektického launch dátumu.


DALŠÍ

CGwillWin