Bol oznámený horor Beneath, vystrašil však nateraz len technickou stránkou

Bol oznámený horor Beneath, vystrašil však nateraz len technickou stránkou
08:57, 02.03.2023

Dobrých hororových zážitkov, myslené vo svete interaktívnych videohier, nie je nikdy dosť. Či sa bude medzi takého zážitky radiť aj aktuálne predstavený projekt Beneath je vec otázna, každopádne nateraz tu máme viac otázok než odpovedí. Spoločnosť Camel 101, ktorá nám svoje kvality v príprave hororov jasne naznačila nepodareným dielom Those Who Remain, vydala trailer na niečo, čo zdanlivo pripomína indie hit Cold Fear kombinovaný s kultovým akčným F.E.A.R.

Beneath je akčné hororové dobrodružstvo z pohľadu prvej osoby, ktoré sa odohráva v tajomných hlbinách oceánu. Hráte za veterána lomeno potápača Noaha Quinna, ktorý musí uniknúť zo zradného podmorského sveta plného nepredstaviteľných hrôz. Noah Quinn, vyzbrojený útočnými zbraňami a dôvtipom, vie, že ak má mať nejakú šancu na útek, bude musieť čeliť obrovskej hrôze. A niektoré nočné mory sú nad akékoľvek guľky. Quinnov duševný stav je na pokraji zrútenia a ak chce ešte niekedy dosiahnuť povrch, musí sa vyhnúť šialenstvu.

Nateraz, akokoľvek vám všetko vyššie uvedené môže znieť dobre, je tu dosť jasne badať minimálne jeden problém. Autori si totižto nedali tú prácu aby poskytli gameplay trailer v dobrej technickej kondícii, keďže ten vyzerá, že má dielo obrovské problémy so snímkovaním. Stále však ostáva dostatok času na nápravu, ostatne Beneath (PC, PS5, XSXS) nemá dátum vydania.


DALŠÍ

CGwillWin