Xbox soutěží s Mandalorianem

Xbox soutěží s Mandalorianem
21:25, 06.03.2023

Občas se stane, že se najde silná a úspěšná značka, se kterou se nebojí jít tvůrci konzolí do speciálních limitek, a pak už jen počítají snadno vydělané peníze. V minulosti jsme se tak setkali například s edicemi Halo nebo Gears of War pro Xbox. Sony v rámci PS4 pro změnu vytasila například Darth Vadera nebo Spider-mana atd.

Klik pro zvětšení (Xbox soutěží s Mandalorianem)

V současnosti jsou silnými značkami bezesporu The Last of Us a Mandalorian. A právě druhý jmenovaný se dočká kooperace s Microsoftem a jejich herní divizí Xboxu. V rámci premiéry třetí série seriálu totiž byly představeny dvě nové podoby Xbox series X/S včetně nového vzhledu ovladače. Než ovšem začnete nadšeně kontrolovat svůj stav účtu zase rychle vychladněte. Obě zmíněné konzole jsou prozatím totiž vysoce limitované pouze pro soutěž, kterou Xbox již 1. března celosvětově rozjel. A o co jde?

Nic náročného. Stačí retweetnou výše uvedený tweet a doufat, že právě na Vás se usměje štěstí. Výhreci dostanou balíček Xbox s jedním z hrdinů. Pokud však jste i občané USA. "Hello there", bude pro Vás soutěž o dost zajímavější. V rámci Microsoft Rewards se totiž soutěží kromě výše zmíněných cen i o herní stanici v podobě Groguova vznášejícího se kočárku. Tenhle "must have" kousek je opatřen extra pohodlnými masážními polštáři, držáky nápojů, LED světly a držáky pro Vaše ovladače a sluchátka. Takové herní křesílko nemá doma určitě nikdo, alespoň prozatím. A jestli se konzole v téhle podobě dostane i do obchodů, to teprve uvidíme. Soutěž každopádně trvá do 11. května, tak hodně štěstí a ať Vás provází Síla.


DALŠÍ

CGwillWin