Peppa Pig: World Adventures je právě v prodeji

Peppa Pig: World Adventures je právě v prodeji
15:59, 17.03.2023

Outright Games, přední vydavatel interaktivní zábavy pro celou rodinu, ve spolupráci se společností Hasbro dnes s potěšením uvádí hru Peppa Pig: World Adventures na Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a PC. V této nové interaktivní hře s příběhem se fanoušci mohou připojit k Peppě na její životní cestě a postavit si dům v jejím sousedství včetně vlastní rodiny a přátel.

Hra je inspirována několika velmi populárnimi epizodami ze seriálu, můžete cestovat letadlem, autobusem nebo lodí a navštívit nejznámejší místa světa, včetně New Yorku, Hollywoodského bulváru, Eiffelovy věže v Paříži, Buckinghamského paláce v Londýně a mnoha dalších.

Prozkoumávejte ve velkém stylu s řadou nových oblečků a doplňků, plňte větší množství úkolů a miniher než kdykoli předtím a cestou se setkávejte s novými a vzrušujícími zážitky. Fanoušci se na svých cestách setkají s novými postavami a narazí i na známé tváře.

Hra je vybavena řadou prvků, které ji zpřístupňují mladším hráčům, včetně průvodce na začátku, jednoduchého a intuitivního menu a vyprávění v průběhu hry, stejně jako snadných a jednoduchých mechanik, které vyžadují stejná tlačítka ovladače, takže si je děti snadno osvojí.

Hra Peppa Pig: World Adventures vychází dnes na konzolích Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a PC.


DALŠÍ

CGwillWin