Atomic Heart představuje nové DLC

Atomic Heart představuje nové DLC
21:59, 03.05.2023

Atomic Heart byla a vlastně stále je asi jednou z nejkontroverznějších her v historii. Titul, který se neskrývaně nechal inspirovat sérií Bioshock byl na jedné straně vynášený do nebes za grafické zpracování a hratelnost, ale na straně druhé zatracován kvůli vazbám na Rusko a samotné prostředí hry (alternativní Sovětský svaz), kvůli čemuž se i Ukrajina snažila o její zákaz.

I přes tyto nepříjemnosti, které hře určitě nepřidaly, se prodalo během tří týdnů krásných pět milionů kopií, což se dá zajisté považovat za úspěch. Nikoho tak asi nepřekvapí, že tvůrci pomalu představují první DLC, které hra dostane. Vývojáři se už ostatně dříve nechali slyšet, že AH se dočká celkem čtyř DLC, přičemž minimálně jedno bude mít hratelnost až 6 hodin. Každý z datadisků navíc představí jiné prostředí.

Jaké prostředí bude představovat první přídavek však zůstává záhadou. V traileru vidíme pouze vynoření kamery z hlubin na hladinu nad kterou je rozmístěna konstrukce malých chýší propojených chodníčky. To celé je doprovázeno skladbou The Polovtsian Dances z ruské opery Princ Igor od Alexandera Borodina, kterou alespoň v remixu asi slyšel už každý z nás. Jestli se však jedná o nějakou nápovědu ohledně příběhu, lokace nebo pouze o další "doplněk" pro přiblížení ruské kultury zůstává zatím tajemstvím, stejně jako název rozšíření. Video nicméně přibližuje čas vydání, kterým je léto tohoto roku. Snad se tedy brzo dozvíme více.


DALŠÍ

CGwillWin