Nový Outlast si môžete kúpiť už dnes

Nový Outlast si môžete kúpiť už dnes
19:08, 18.05.2023

Red Barrels, nezávislé štúdio so sídlom v Montreale, oficiálne spustilo Early Access verziu svojej hry The Outlast Trials, ktorá je teraz dostupná cez Steam a Epic Games Store za 29,99 USD.

Vstúpiac do zariadenia Murkoff Sinyala počas Early Access, hráči zažijú umŕtvujúcu hrôzu, či už po boku priateľov, alebo sa odvážia ísť sami. Early Access obsahuje všetky hlavné prvky klasickej hry Outlast a predstaví úplne novú programovú štruktúru. Hráči budú postupne počas Early Access tlačení na svoje limity v nových prostrediach, nových skúškach, niekoľkých výzvach a variátoroch, sezónnom programe, prispôsobovaní postavy a buniek, plnom postupe postavy s príbehovým úvodom a prekvapivým záverom pre každý vydaný Reagent a ďalších.

"Sme nedočkaví, ako sa Reagentom (hráčom) bude dariť v experimentálnom programe Murkoff počas Early Access The Outlast Trials," povedal Philippe Morin, spoluzakladateľ spoločnosti Red Barrels. "Spätná väzba od hráčov počas Early Access je kľúčom k tomu, aby sme mohli dodať dokonalejšiu a vyváženejšiu hru. The Outlast Trials je našou najnáročnejšou produkciou a budeme pokračovať vo vývoji hry, kým nebudeme mať pocit, že hra spĺňa našu pôvodnú víziu."

The Outlast Trials, je úplne nové spracovanie uznávanej série survival hororov Outlast, zasadené do rovnakého desivého sveta ako predchádzajúce tituly, len tentoraz si môžete vybrať, či budete hrať sami alebo s priateľmi v tíme až štyroch ľudí.

Hra sa odohráva v období vrcholiacej studenej vojny a hráči sa v nej ujmú úlohy testovacích subjektov unesených tieňovou spoločnosťou Murkoff Corporation. Hráči, ktorí sú uväznení v tajnom zariadení spoločnosti Murkoff, budú vystavení sérii fyzických a psychických skúšok, budú trýznení ikonickými postavami a sami alebo v tímoch budú musieť prežiť s nedotknutým zdravým rozumom.


DALŠÍ

CGwillWin