akce
Marvel´s Spider-man 2 má datum vydání a předobjednávek

Marvel´s Spider-man 2 má datum vydání a předobjednávek
06:59, 09.06.2023

Už na Playstation Showcase nám kromě masivního traileru bylo nastíněno kdy se Peter a Miles vrhnou do dalšího souboje s padouchy, kteří jen čekají na slabší chvíli pavouků, aby je konečně smázli z povrchu světa. Tím kýženým okamžikem se má stát podzim tohoto roku.

Na včerejším Summer Game Festu však bylo upřesněno, že přidělávat práci čističům oken mrakodrapů v New Yorku budeme už 20. října. A aby toho nebylo málo dostalo se nám dalších drobečků z chystané hry.

Klik pro zvětšení (Marvel´s Spider-man 2 má datum vydání a předobjednávek)

Opět bylo potvrzeno, že přední roli mezi všemi padouchy budou mít Craven a Venom, ale máme se těšit na nálož dalších známých zlosynů. Překvapivě však Venomem nemá být Eddie Brock. Znalci komiksů nyní možná nadšeně jásají a těší se na některého z dalších hostitelů černého symbionta. Oproti tomu já tápu v tmách neznalosti a nechám se překvapit.

Klik pro zvětšení (Marvel´s Spider-man 2 má datum vydání a předobjednávek)

Oznámeny byly také edice na kterých se k nám Spidey zhoupne a je se na co těšit. Samozřejmě nejvíce zaujme sběratelská edice, které bude dominovat skoro 50 cm vysoká socha Venoma bojujícího s Peterem i Milesem. Pokud by Vás už tohle nevystřelilo z trenek tak je v záloze ještě krásný Steelbook a digitální obsah kombinující bonusy z pre-order objednávek a deluxe edice. Celá tahle nádhera by měla být oficiálně k dostání podle PlayStation Blogu za 229,99 dolarů / liber. U nás po zkušenostech s God of War a Horizonu počítám s cenou okolo 6 000 Kč pokud se k nám vůbec dostane. Podle zatím dostupných informací totiž bude možné edici objednat pouze přímo skrze PlayStation Direct v USA, UK, Německu, Francii, Nizozemsku, Belgii, Lucembursku, Itálii, Rakousku, Španělsku a Portugalsku. Pokud tedy nemáte v této zemi kamaráda nebo jich naše obchody nedostanou hromady, tak budeme mít asi smůlu. Na druhu stranu po osobní zkušenosti s 1 věřím, že bychom mohli mít štěstí i tentokrát. Součástí balení bude pouze digitální verze hry.

Klik pro zvětšení (Marvel´s Spider-man 2 má datum vydání a předobjednávek)

Kdo se spokojí s digitálním obsahem, bude si moci pořídit Digital Deluxe edici, která bude zahrnovat 10 kostýmů (pro každého Spideyho 5 kusů), speciální předměty do photo modu a 2 skill pointy plus obsah pro předplatitele. Digitální balíček přijde hráče na 79,99 dolarů / liber což je lehce přes 1 700 Kč, takže bych to s cenou viděl tak na aktuálních 2 100 Kč.

Klik pro zvětšení (Marvel´s Spider-man 2 má datum vydání a předobjednávek)

No a pokud byste netoužili ani po jednom a spokojíte se jen se hrou, tak i tak v případě předobjednávky můžete získat digital content obsahující speciální oblek pro Petera i Milese včetně jejich dalších barevných verzí, jeden gadget a 3 skill pointy. Základní krabicová verze hry by měla vyjít na 69,99 dolarů / liber, takže u nás s marží hádám tak 1 800 Kč.

Pokud se vám některá z edic zalíbila začněte rozbíjet prasátka. Předobjednávky budou spuštěny během 16. června. Snad se to tentokrát obejde bez překupníků.


DALŠÍ

CGwillWin