akce
Gameplay trailer k Mortal Kombat 1 je skutočne 18+

Gameplay trailer k Mortal Kombat 1 je skutočne 18+
08:27, 09.06.2023

To, že Mortal Kombat 1, ktorý reštartuje celé MK univerzum, bude brutálnou hrou sme asi vedeli, každopádne, miera brutality v tejto hre dosahuje toho najvyššieho levelu. Ak patríte medzi fanúšikov tejto dlhoročnej série určite budete nadšený, osobne si spomínam na momenty, ktoré som s kamarátmi trávil v herni a dávali sme si do tela práve v starom MK na PlayStation 1.



MK 1 je samozrejme nová úroveň bojoviek, ktorá ponúka špičkovú hrateľnosť, takmer dokonalú grafiku, ale taktiež si berie niečo s konkurenčných značiek. V tomto prípade to vyzerá tak, že sa MK 1 trochu inšpiroval titulom Tekken Tag Tournament, ktorý ponúkol možnosť hrať až za dve postavy a v boji medzi nimi ľubovoľne prepínať. V MK 1 síce až tak ďaleko nepôjdeme, ale pri výbere bojovníka budete vyberať hneď dve postavy - samozrejme hlavného bojovníka a následne druhého, ktorý bude v roli takzvaného "Kamea". V tejto druhej časti je možné vybrať aj postavy, za ktoré normálne hrať nemôžete.

No a k čomu slúži druhá postava? Ako môžete vidieť nižšie v gameplay ukážke, tak druhá postava vám bude poskytovať akési špeciálne kombo (samozrejme efektné) tým, že vstúpi do konfliktu.


DALŠÍ

CGwillWin