Oceňovaný horor The Bridge Curse prichádza na konzoly

Oceňovaný horor The Bridge Curse prichádza na konzoly
17:21, 17.08.2023

Nezávislý vývojár a vydavateľ Eastasiasoft Limited v spolupráci so spoločnosťou Softstar Entertainment Inc. dnes oznámil, že jeho ázijská filmová hororová hra The Bridge Curse: Na platformy Nintendo Switch, PlayStation a Xbox sa dostane 30. 8. 2023 a to za sumu 29,99 €. Hra sa dočká aj fyzického vydania pre PlayStation 5 a Nintendo Switch, predobjednávky sú k dispozícii už teraz na webe Playasia.com.

Hra The Bridge Curse Road to Salvation je doplnená o anglické hlasy talentovaných hercov, ktorí boli starostlivo vybraní na základe ich pôsobivej práce v anime a iných populárnych hrách. Aby hráčom poskytla náhľad na hrôzy, ktoré ich čakajú, pripravila spoločnosť Eastasiasoft úvodné video z hrania, ktoré dráždi rôznymi typmi hrôzy.

Ponorte sa do hry The Bridge Curse Road to Salvation, podmanivý príbehový survival horor prezentovaný z filmového pohľadu prvej osoby. V rámci tejto atmosférickej akčnej adventúry budú hráči skúmať udalosti sprevádzajúce jeden z najznámejších nadprirodzených incidentov na Taiwane, desivý horor na univerzite v Tunghu. Keď sa šesť odvážnych vysokoškolákov rozhodne postaviť zlovestnej mestskej legende o pretrvávajúcom ženskom prízraku, prebudia kliatbu, ktorú nikto nevie zlomiť.

Pri postupe hrou bude vaším spojencom strategická skratka, ktorá vám pomôže vyhnúť sa pazúrom pomstychtivého prízraku a zároveň poskladať zložitú skladačku, ktorá je kľúčom k záchrane. The Bridge Curse Road to Salvation predstavuje strhujúce spojenie intenzívnej akcie, logických hádaniek, pohlcujúceho prieskumu, filmového príbehu najvyššieho kalibru a prelomového grafického spracovania. Teraz si hráči môžu po prvýkrát vychutnať jedinečnú atmosféru hry umocnenú anglickým dabingom.

"The Bridge Curse Road to Salvation je dôkazom odhodlania a vynaliezavosti tímu Eastasiasoft, ktorý prináša filmový hororový zážitok, pri ktorom budú hráči preberať ovládače v strachu premiešanom s fascináciou. Ako hodiny odbíjajú do dátumu vydania, očakávanie sa len stupňuje." Povedal Joshua French, vedúci projektu v Eastasiasoft Limited.

DALŠÍ

CGwillWin