akce
Úžasne autenticky pôsobiaci Hellboy Web of Wyrd má dátum vydania

Úžasne autenticky pôsobiaci Hellboy Web of Wyrd má dátum vydania
20:28, 24.08.2023

Očakávaná akčná bojovka Hellboy Web of Wyrd od Good Shepherd Entertainment sa 4. 10. 2023 objaví na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Hra vychádza z grafických románov Hellboy od tvorcu série Mikea Mignolu, ktoré vydal Dark Horse Comics, a obsahuje originálny príbeh vytvorený v spolupráci s Mignolom, ako aj známy hlasový talent Lancea Reddicka v úlohe samotného Hellboya (R.I.P.). Mignola tiež sám navrhol jedinečnú grafiku tohto projektu.

Fanúšikovia Hellboya sa v nižšie zaradenom videu môžu pozrieť zblízka na Hellboya, ktorý sa vrhá cez bránu do Wyrdu: vizuálne krásneho, ale znepokojujúceho sveta brutálnych nepriateľov, animovaných sôch a takmer neporaziteľných príšer - všetky sa ho samozrejme snažia zabiť. Vyhľadajte tých pár priateľov, ktorých vo Wyrde nájdete, a získajte akékoľvek informácie, než sa pustíte do boja s monštruóznymi výzvami, ktoré hrozia, že Hellboya navždy uväznia.

Rovnako ako komiks, aj Hellboy Web of Wyrd posiela Hellboya na sériu značne odlišných a úplne jedinečných dobrodružstiev; všetky sú spojené s tajomným odkazom The Butterfly House. Keď je agent B.P.R.D. vyslaný na prieskumnú misiu do sídla a okamžite zmizne, je na tebe - Hellboyovi - a tvojom tíme agentov, aby si našiel svojho zmiznutého kolegu a odhalil tajomstvá The Butterfly House. V tomto neuveriteľnom novom prírastku do Hellboyovho univerza spájajte úderné útoky zblízka a na diaľku a bojujte s rozmanitým spektrom čoraz desivejších nepriateľov. Hellboy: Web of Wyrd obsahuje originálny príbeh vytvorený v spolupráci s Dark Horse Comics.


DALŠÍ

CGwillWin