Maximum Football príde až v roku 2024

Maximum Football príde až v roku 2024
10:01, 30.08.2023

Na jedinú konkurenciu Maddenu v rámci NFL licencie si hráči budú musieť ešte počkať. Maximum Football sa vo Free to Play forme totižto presúva na rok 2024 a to navyše všetko začne v Early Access podobe. Autorom ide o vytvorenie čo najkomplexnejšieho simulátoru amerického futbalu a preto chcú komunikovať s komunitou a nenechať nič na náhodu - úprimne, po tom ako sa séria Madden v rámci kvality rok čo rok prepadá by sa im to teoreticky mohlo podariť, ale nebudem radšej predbiehať. Vydanie počíta s PC a konzolami, vrátane staršej generácie.

Veďte svoj tím k víťazstvu v dokonalej futbalovej simulácii! Začnite svoju univerzitnú kariéru alebo hrajte s profesionálmi na rozmanitých a dynamických štadiónoch po celej krajine. Ako hlavný tréner urobte všetky rozhodnutia, od zostavenia súpisky až po určenie hry. Svet Maximum Football bol kompletne prepracovaný, aby hráčom poskytol mimoriadne realistický zážitok, ktorý je úplne zadarmo.

Plne si prispôsobte svoj tím, naverbujte si vysnívanú súpisku a vydajte sa s ňou na ihrisko lokálne alebo online budovať svoj odkaz. Pevné, odmeňujúce pohyby umožňujú hráčom pocítiť skutočný pocit z pobytu na ihrisku a plynulé, citlivé ovládanie znamená, že každá hra sa vykoná podľa plánu. Obsah Live modusu zaručuje nové šance na zlepšenie vašej hry, keď budete stúpať v rebríčku a zaujmete svoje miesto po boku legiend.


DALŠÍ

CGwillWin