Co přináší patch 2.0 do Park Beyond

Co přináší patch 2.0 do Park Beyond
15:40, 17.10.2023

Vydavatel Bandai Namco Europe a vývojářské studio Limbic Entertainment dnes pro PC představili bezplatnou aktualizaci 2.0 pro Park Beyond, hru o správě zábavních parků s nepředvídatelnou zápletkou, která vyšla na začátku tohoto roku pro PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC. Stejná aktualizace bude pro PlayStation a Xbox k dispozici 18. října.

S přihlédnutím ke zpětné vazbě komunity přinese patch 2.0 zásadní vylepšení, včetně optimalizace výkonu, chování kamery, tvorby horských drah, rozmístění prvků a dalších věcí, aby si hráči při hraní Park Beyond užili co nejvíce.

Tato bezplatná aktualizace také přináší platformu pro sdílení parků a prefabrikátů poháněnou službou mod.io. Hráči mohou sdílet své výtvory se svými přáteli a světem, a to na všech platformách prostřednictvím nabídky "Komunitní obsah", od nejmenších dekorativních prvků přes přizpůsobené obchody či atrakce až po celé parky.

A konečně, dnes také vychází první tematické slovo Park Beyond, Beyond eXtreme, které do každého parku vnáší nádech extrémních sportů 90. let díky dvěma novým misím, které můžete podniknout, bláznivým bavičům, novým atrakcím navrženým s ohledem na odvážlivce a spoustě kulisových prvků, které návštěvníkům vytvoří výbušnou atmosféru. Beyond eXtreme je součástí Annual Pass a je k dispozici samostatně k zakoupení na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC.


DALŠÍ

CGwillWin