Last Train Home uvádí obrněný vlak československých legionářů a deluxe edici

Last Train Home uvádí obrněný vlak československých legionářů a deluxe edici
07:28, 22.11.2023

Malé město na kolech – to je to, co znamená obrněný vlak pro československé legionáře. Kromě toho, že slouží jako dopravní prostředek, funguje i jako mobilní základna vašich hrdinů. Doktoři se starají o zraněné a nemocné ve zdravotním vagónu, zatímco kuchaři vaří v kuchyni. V dílenském voze se připravuje munice nebo šije teplé oblečení do kruté sibiřské zimy. Hráči musí pečlivě pečovat o celý obrněný vlak a jeho lokomotivu, provádět jednotlivé opravy, zlepšovat soupravu a získávat nové vozy. Bez vlaku není návratu do vlasti. Sledujte trailer o obrněném vlaku československých legionářů:

Digitální deluxe edice & týdenní sleva k vydání hry

S blížícím se vydáním Last Train Home je nám radostí sdílet žhavou novinku o speciální slevě pro všechny pasažéry nastupující do obrněného vlaku během prvního týdne od vydání hry: od 28. listopadu do 5. prosince 2023, bude Last Train Home na Steamu k dispozici se 15% slevou, snižující cenu z doporučených 999 Kč na 849 Kč.

Využijte též týdenní slevy na nově oznámenou Digitalní Deluxe Edici. Za doporučených 1150 Kč (zlevněné o 15% z 1350 Kč) obdržíte první DLC pojmenované Legion Tales, které vyjde během roku 2024. V DLC se můžete těšit na nová dobrodružství československých legionářů skrze zcela nové mise s vysokou znovuhratelností. Na více novinek o chystaném DLC Legion Tales se těšte již brzy! Součástí Digitální Deluxe Edice je dále i originální digitální soundtrack a artbook dokumentující vznik hry. Zahrajte si také demo Last Train Home.

Last Train Home vychází na PC již tento měsíc 28. listopadu 2023. Už nyní si můžete na Steamu zdarma zahrát ukázku hry, jedno z nejhranějších dem říjnového Steam Next Festivalu. Teď čerstvě vylepšené a aktualizované na základě zpětné vazby hráčů.


DALŠÍ

CGwillWin