Last Train Home oznamuje balíček s This War Of Mine a celosvětový úspěch v prodejích

Last Train Home oznamuje balíček s This War Of Mine a celosvětový úspěch v prodejích
08:34, 08.12.2023

Ashborne Games společně s vydavatelem THQ Nordic oznamují spojení sil s kolegy z polského vydavatelství 11 bit studios stojící za světově úspěšnými a uznávanými tituly jako je This War of Mine a Frostpunk. Historická strategie o československých legionářích Last Train Home je tak nyní nově na Steamu k dispozici ve společném balíčku zvaném „War Stories“ se hrou This War Of Mine o strastích a hrůzách války z pohledu civilních obyvatel. Balíček je nyní k dispozici se slevou 33% po časově omezenou dobu a poté se slevou 10%, pokud vlastníte alespoň jeden z uvedených titulů vyprávející napínavé zážitky z války, tak jak je neznáte. Balíček “War Stories” je k dispozici na Steamu.

Celosvětový úspěch v prodejích i recenzích

Last Train Home získal 7. místo v TOP 10 celosvětově nejprodávanějších her na Steamu minulého týdne po boku světových značek a tuzemských kolegů z SCS Software.

Steam Deck
Lethal Company
Call of Duty
Baldur's Gate 3
EA Sports FC 24
Dead by Daylight
Last Train Home
Horizon Zero Dawn Complete Edition
Cyberpunk 2077
American Truck Simulator

Prodeje podpořily i vynikající recenze z řad kritiků a hráčů, aktuálně dosahující skóre 83% na portálu Metacritic a 85% uživatelských recenzí na Steamu.

Nesmírně nás těší ohlasy z řad hráčů, novinářů, kolegů, rodin a přátel, kteří nastoupili na palubu Last Train Home a společně s námi prožívají cestu československých legií. Recenze i ohlasy bedlivě sledujeme a máme velkou radost z toho, že převládá velmi pozitivní dojem - námi podaný příběh oceňují lidé z celého světa. Neusínáme však na vavřínech a pracujeme se zpětnou vazbou, abychom hru dále vylepšili na základě přání a stížností hráčů.

– Petr Kolář, Ashborne Games, Studio Manager

Umístění na 7. místě v celosvětových prodejích na Steamu je pro nás důležitým milníkem a zásadním krokem vpřed v naší premiéře na poli strategických her s novou značkou. Přijetí Last Train Home předčilo naše očekávání, ale možná z důvodu jistého tunelového vidění, které jsme si vybudovali za 3 roky tvrdé práce. Společný balíček po boku 11 bit studios s This War of Mine je pro nás velkou ctí, které si opravdu vážíme a zároveň věříme, že oba tituly k sobě dobře pasují i svým mimo-herním přesahem.

– Dominik Jícha, Ashborne Games, Marketing Manager

DALŠÍ

CGwillWin