Byl oznámen titul DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Byl oznámen titul DRAGON BALL: Sparking! ZERO
15:43, 08.12.2023

Společnost Bandai Namco Entertainment Europe S.A.S. odpálila globálnímu publiku kamehamehu a oznámila hru DRAGON BALL: Sparking! ZERO - první díl série DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI po více než 15 letech. Debutový trailer, který představil in-game záběry, odhalil vizuálně ohromující, autentické pokračování série BUDOKAI TENKAICHI spolu s věrným ztvárněním legendárních postav a jejich speciálních schopností, které bojují v epických bitvách na obrovských a zničitelných arénách. DRAGON BALL: Sparking! ZERO vyjde exkluzivně pro PlayStation 5, Xbox Series X a PC prostřednictvím služby Steam.

Hru DRAGON BALL: Sparking vyvinula společnost Spike Chunsoft, tvůrci původní série BUDOKAI TENKAICHI. ZERO posouvá sérii do nové éry tím, že využívá sílu Unreal Engine 5 a posouvá hranice hratelnosti a funkcí arénového bijáku. DRAGON BALL: Sparking! ZERO také vrací sérii k původnímu japonskému pojmenování, kdy se původní DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI jmenoval DRAGON BALL Z: Sparking!.

"Jsme rádi, že po více než 15 letech můžeme jednu z nejoblíbenějších herních sérií DRAGON BALL vynést na novou úroveň a dát hráčům to, na co čekali, a zároveň ji představit zcela nové generaci," řekl Arnaud Muller, generální ředitel společnosti Bandai Namco Europe. "DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI byl průkopníkem 3D akčních soubojů a DRAGON BALL: Sparking! ZERO pokračuje v tomto odkazu a zároveň přidává nové žánrové prvky, které jsou možné pouze díky nejnovějším herním platformám, a přináší tak jeden z nejúchvatnějších zážitků z anime her všech dob."

Gravitaci vzdorující bitvy ve hře slibují "otřást zemí, rozbít nebesa", přičemž charakteristické ničivé síly a schopnosti Ki každé postavy DRAGON BALL jsou předvedeny v ohromujících detailech a poškození je schopno zničit celé části arény.


DALŠÍ

CGwillWin