Dragon Ball: Sparking! ZERO je již k dispozici

Dragon Ball: Sparking! ZERO je již k dispozici
01:36, 14.10.2024

Společnost Bandai Namco Entertainment Europe oznámila vydání hry Dragon Ball: Sparking! ZERO. Po patnácti letech čekání se konečně objevilo dlouho očekávané pokračování legendární série DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI.

Tato akcí nabitá hra, kterou vyvinula společnost Spike Chunsoft, je nyní k dispozici na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC prostřednictvím služby Steam a obsahuje obrovský seznam 181 hratelných postav.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO navazuje na odkaz hry DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI, využívá výkon Unreal Engine 5 a posouvá hranice hratelnosti a funkcí arénového bijáku. DRAGON BALL: Sparking! ZERO nabízí nové prvky definující žánr, včetně bleskurychlých soubojů, rozsáhlých zničitelných prostředí a ohromující vizuální stránky poháněné platformami nové generace. Hráči se mohou zapojit do akční hratelnosti s nostalgickými bitvami v epizodách pro jednoho hráče, rozsáhlými možnostmi přizpůsobení a napínavými online režimy pro více hráčů.

Mezi herní režimy patří epizodní bitva, v níž si hráči budou moci znovu prožít ikonické bitvy z celosvětově oblíbené anime série DRAGON BALL s příběhově orientovanou hrou pro jednoho hráče, v níž se představí osm hlavních postav: Goku, Vegeta, Gohan, Piccolo, Jiren, Future Trunks, Goku Black a Frieza. Kampaň každé postavy bude různě dlouhá a bude obsahovat větvené cesty „Co kdyby“, kde si hráči mohou pomocí dovedností a voleb odemknout a prožít nové jedinečné příběhy.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO obsahuje také očekávaný režim Custom Battle. Vlastní bitva umožňuje hráčům vytvářet, hrát a sdílet vlastní bitvy s využitím bohatého výběru dostupných postav ze soupisky, fází a unikátních předmětů. Hráči si mohou vyzkoušet zápas vymyšlený vývojáři nebo si vytvořit vlastní scénáře.

Hráči mohou prozkoumat celou řadu režimů pouze pro online a více hráčů, včetně online a versus bitev na rozdělené obrazovce. Hra obsahuje také režim světového turnaje, v němž se hráči mohou utkat v různých scénářích založených na ságách a unikátních remixovaných turnajích.


DALŠÍ

CGwillWin