Pripravte sa na postapokalyptickú jazdu v štýle Pixel-Art

Pripravte sa na postapokalyptickú jazdu v štýle Pixel-Art
10:52, 28.02.2024

Outerminds, popredné nezávislé štúdio so sídlom v kanadskom Montreale, ťa pozýva osedlať terénny bicykel BMX a pripraviť sa na postapokalyptické dobrodružstvo, aké nemá obdoby, pretože Turbo Kid sa od 10. 3. 2024 objaví v predaji na PC!

Turbo Kid je úplne nové pixelartové dobrodružstvo v štýle metroidvánie, ktoré vychádza z obľúbenej kultovej superhrdinskej klasiky z roku 2015 a je presiaknuté dych berúcou grafikou, ničivými zbraňami, kýbľom gore efektov, ragdoll fyzikou, BMX bicyklami a voňavou cukrovou vatou.

Hráči prevezmú Turbo Kida, hrdinu milujúceho komiksy, ktorý sa postaví manipulatívnemu Kazateľovi a jeho oddaným stúpencom, aby oslobodil uzavreté mesto Wasteland od ich teokratickej vlády. Turbo Kid je nočnou morou 90. rokov a odohráva sa vo svete, kde sa ľudstvo rozpadlo, voda je vzácna, pustinou sa potulujú tyranskí vojenskí vodcovia a budúci spasitelia siahajú po bicykle.

Čakajú na vás obrovské svety plné prekvapení a nebezpečenstva, v ktorých budete vylepšovať a stavať, strieľať, kosiť, behať, skákať, plaziť sa a áno, jazdiť na koni na ceste k víťazstvu, pričom sa ponoríte do originálneho soundtracku, o ktorý sa postarali majstri elektroniky Le Matos!

  • Šliapni na pedál! - Prejdite na bicykli cez stále intenzívnejšie úrovne v prvom metroidvania dobrodružstve, ktoré predstavuje vrchol technológie dopravy poháňanej ľudskou silou: Všestranný bicykel!
  • Viac gore! - Kýble gore efektov vykreslených v nádhernej pixel-artovej grafike a starostlivo presnej rag-doll fyzike.
  • Turbo zručnosti - Turbo Kid, bohatý na tradíciu klasických hier typu Metroidvania, ti umožní objavovať neuveriteľné vylepšenia a brutálne zbrane, vďaka ktorým bude tvoja cesta plynulejšia ako jazda na BMX s jednou rýchlosťou!
  • Úplne nový príbeh! - Odohráva sa medzi koncom Turbo Kida a pripravovaným pokračovaním Turbo Kida a vznikol v spolupráci s RKSS, scenáristicko-režisérskym trojlístkom, ktorý tvoria Anouk Whissell, François Simard a Yoann-Karl Whissell, mozgy stojace za filmami Turbo Kid (2015), Summer of 84 (2018), We Are Zombies (2023) a Wake Up (2023), ako aj producenti pôvodného celovečerného filmu Anne-Marie Gélinas, Ant Timpson, Benoit Beaulieu a Tim Riley.
  • Zahrajte si po svojom! - Turbo Kid vám umožní hrať za samotného chlapca alebo sa odviazať ako "Apple", obľúbená postava fanúšikov z filmu.
  • Pocíťte chuť zvyšovať rýchlosť! - Turbo Kid je útočiskom pre Speed Runnerov, čo umožňuje plynulý a neinvazívny príbehový dizajn.
  • Ovládajte svety pustatiny! - Bežte, plazte sa, skáčte, viste a jazdite na bicykli cez päť rozľahlých svetov, kde sa odvážia jazdiť len hrdinovia!
  • Vyberte si vlastnú cestu! - Nelineárne rozprávanie vám umožňuje dokončiť Turbo Kid v poradí, aké uznáte za vhodné, a robiť rozhodnutia, ktoré zmenia konečný výsledok.
  • Porazte hru za sprievodu muziky! - Úplne nový nárezový soundtrack od legendárneho Le Matos, výnimočnej elektronickej skupiny a tvorcu pôvodného filmového soundtracku!
  • Skutočný Page-Turner! - Obsahuje exkluzívny komiks v hre! Zozbieraj všetky stránky v celej hre a preži úplne nový príbeh nakreslený Jeikom Dionom!
  • Pocity z navíjania na kolovrátok! - Turbo Kid obsahuje herný kazetový prehrávač! Zbieraj neuveriteľné skladby, ktoré sa v hre objavujú, a rozhodni sa, ktorú pieseň budeš počas hry počúvať!
  • Mini hry, obrovská zábava! - Otestujte svoje schopnosti vo viacerých minihrách, aby ste si vycibrili svoje zručnosti a získali kopu bonusov!

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin