Bola ohlásená hra podľa filmu A Quiet Place, príde tento rok na PC a konzoly

Bola ohlásená hra podľa filmu A Quiet Place, príde tento rok na PC a konzoly
16:51, 17.06.2024

Spoločnosť Saber Interactive dnes oficiálne odhalila hru A Quiet Place: The Road Ahead, ktoré vyjde ešte tento rok na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Táto hororová adventúra z pohľadu prvej osoby pre jedného hráča, ktorú vydá spoločnosť Saber a vyvinie spoločnosť Stormind Games, inšpirovaná kritikmi oceňovanou filmovou sériou spoločnosti Paramount Pictures, zavedie hráčov do mrazivého sveta Tichého miesta, aby zažili neopísaný príbeh o prežití po páde ľudstva pod vplyvom smrtiacich tvorov, ktoré lovia pomocou zvuku.

Film A Quiet Place zachytáva šialenú hrôzu, znepokojujúcu atmosféru a strhujúcu ľudskú drámu, ktoré preslávili túto sériu. A Quiet Place: The Road Ahead je určené pre fanúšikov filmov, hororových hier aj príbehových dobrodružstiev. Zažite cestu mladej ženy, ktorá sa snaží prežiť nielen nočné mory tvorov apokalypsy, ale aj útrapy medziľudských rodinných konfliktov a vlastný vnútorný strach. Len s pomocou svojho dôvtipu a jednoduchých nástrojov, ktoré dokážete zohnať, budete musieť prekonať množstvo zradných výziev a prekážok, ktoré na vás čakajú, a zároveň sa pokúsiť prežiť všadeprítomnú hrozbu neznámych nepriateľov.

  • Nový príbeh vo vesmíre Tichého miesta: Vydajte sa na nové dramatické dobrodružstvo vo svete filmového hitu Tiché miesto. Objavte neopísaný príbeh o strachu a odvahe v úlohe mladého preživšieho, ktorý sa snaží prežiť novú desivú nočnú moru apokalypsy.
  • Pocíťte znervózňujúcu hrôzu Ticha: Zažite absolútnu hrôzu, keď sa budete skrývať, odvádzať pozornosť a zakrádať sa okolo ultimátnych dravých tvorov. Ale pozor: aj jediný zvuk vás môže prezradiť.
  • Prežite koniec sveta: Objavte svoju vlastnú cestu vpred cez znepokojujúce pozostatky ľudskej civilizácie, využite svoj dôvtip a vynaliezavosť na pozorovanie každého prostredia, využite všetky nástroje, ktoré nájdete, a prekonajte nebezpečenstvá všade okolo vás.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin