Dr Disrespect dostal padáka zo štúdia, ktoré sám založil - dôvod súvisí s jeho Twitch BANom

Dr Disrespect dostal padáka zo štúdia, ktoré sám založil - dôvod súvisí s jeho Twitch BANom
09:27, 25.06.2024

Štúdio Midnight Society, pracujúce v súčasnosti na multiplayer hre Deadrop, s okamžitou platnosťou ukončilo spoluprácu so streamerom menom Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm. Bol to paradoxne práve Dr Disrespect, kto samotné štúdio v roku 2021 pomáhal rozbehnúť a to po boku veteránov Roberta Bowlinga (ex kreatívny riaditeľ série Call of Duty) a Quinna DelHoyoa (dizajnéra série Halo).

Dôvody takto razantného ukončenia spolupráce s populárnym streamerom sa pritom tiahnu do éry, kedy Dr Disrespect streamoval pre Twitch, ktorý s ním následne ukončil spoluprácu v hodnote desiatich miliónov dolárov a to klasicky cez BAN (rok 2020). Streamer sa ku celej veci vždy vyjadroval negatívne a to v tom zmysle, že Twitch mu nikdy nedal vedieť, prečo onen BAN dostal, avšak práve dôvod starého aj nového ukončovania spolupráce s ním je jeden a ten istý.

Ako sa však vraví, aj tie najväčšie tajomstvá skôr či neskôr vyplávajú na povrch. Bývalý zamestnanec Twitchu Cody Conners totižto aktuálne uviedol, že Dr Disrespect si v roku 2020 dohadoval sexuálne stretnutie cez dnes už nefungujúci systém správ Whisper a to s neplnoletou osobou - chcel sa s danou osobou stretnúť na TwitchCone. Tvrdenie pána Connersa krátko po zverejnení potvrdil aj známy web The Verge s odvolaním sa na svoje vlastné zdroje vo firme Twitch, čím odštartoval kaskádový efekt vedúci ku vyhadzovu streamera z Midnight Society. A ako to zistil sám Dr Disrespect? Počas streamovania veľkého DLC do hry Elden Ring (video nájdete nižšie) si náhle prečítal niečo na svojom telefóne a kompletne ho to zdecimovalo. Následne začal hovoriť v tom duchu, že je načase stiahnuť sa na dlhší čas z internetu a možno úplne odísť zo scény. Všetky obvinenia však okamžite poprel.


DALŠÍ

CGwillWin