Ikonický Vietcong vstáva z hrobu vďaka českej komunite, pridajte sa k nim...

Ikonický Vietcong vstáva z hrobu vďaka českej komunite, pridajte sa k nim...
08:30, 26.06.2024

Ikonický, kultový a neviem ešte aký. Takto sa, a to nie len lokálne, častuje známa česká hra Vietcong, ktorá v minulom roku oslávila dve dekády od vydania, toho času pod hlavičkou štúdia Pterodon. Aura okolo kvality, či už silne prifarbenej nostalgiou pamätníkov alebo neskôr narodených nadšencov do vojenskej akcie, dnes stále funguje a dôkazom toho je aj oživenie multiplayer modusu Vietcongu.

O predmetný návrat sa stará klan {G.S} Team, ktorý oslovil aj náš web s prosbou o zdieľanie ich nadšenia. Pôvodný MP Vietcongu si tak môžete zahrať aj na súčasných PC mašinách s W10 a W11 a pridať sa tak do rastúcej komunity združujúcej sa pod FB profilom {G.S} Team a na webe Czech Vietcong klan.

„Chtěl bych tenhle příspěvek sdílet hlavně s hráčskou komunitou pro kterou je srdcovka Vietcong stejně jako pro mě. Hrajeme na twitchi Vietcong multiplayer a pro spoustu z vás kteří to hráli a přestali kvůli tomu že nejdou vidět servery tak je řešení. V případě že si chcete zahrát multak téhle staré české klasiky neváhejte napsat na FB stránku {G.S} Team o radu,“ zaznieva z útrob vyložene nadšenej komunity


DALŠÍ

CGwillWin