hw
DLSS 3 v Kunitsu-Gami: Path of the Godess. Stále roste i podpora DLSS 2

DLSS 3 v Kunitsu-Gami: Path of the Godess. Stále roste i podpora DLSS 2
02:33, 26.07.2024

Minulý týden vydaná akční strategie Kunitsu-Gami: Path of the Godess od společnosti Capcom přináší DLSS 3, NVIDIA Reflex pro rychlejší reakce v soubojích a ray tracingové efekty. Hra je inspirována japonskou kulturou, včetně tance Kagura, masek i tradiční hudby. Mezi další hry podporující DLSS 3 s funkcí Frame Generation a NVIDIA Reflex se řadí také Marvel Rivals. Titul nabídne uzavřenou betaverzi, která poběží až do 5. srpna.

Rozšiřuje se také podpora DLSS 2. Hned od vydání jím bude disponovat RPG s otevřeným světem od Hotta Studio Neverness to Everness, které také nabídne ray tracing. Novinka se představuje v prvním traileru.

DLSS 2 navýší snímkovou frekvenci také v novém dílu série F1® Manager, PvPvE dungeonu Dark and Darker nebo v DLC Bladekisser pro akci Trepang 2, které vychází 25. července.

DLSS 2 již mohou využít i hráči FINAL FANTASY™ XIV Online, které se nedávno dočkalo nového rozšíření Dawntrail. K dispozici mají také benchmark, kde si lze vliv DLSS 2 na snímkovou frekvenci snadno vyzkoušet. Technologii si majitelé GeForce RTX mohou zapnout v menu "Settings > Graphics Settings 1 > Graphics Upscaling" povolením NVIDIA DLSS. Více informací o benchmarku a jeho systému hodnocení PC se dozvíte zde. Zájemci si mohou FINAL FANTASY™ XIV Online vyzkoušet prostřednictvím bezplatné zkušební verze, která umožní hrát až do 70. úrovně zdarma a bez omezení doby hraní.


DALŠÍ

CGwillWin