akce
České hry na Gamescomu

České hry na Gamescomu
07:40, 22.08.2024

Asociace českých herních vývojářů s hrdostí oznamuje účast českého pavilonu na Gamescomu 2024, jednom z největších světových veletrhů videoher, který se koná od 21. do 23. srpna na Koelnmesse v Kolíně nad Rýnem, Německo. Navštivte nás v hale 4.1, stánek A020, a objevte exkluzivní přehlídku prosperujícího herního průmyslu České republiky.

Jako vrchol naší účasti pořádáme ve čtvrtek 22. srpna v českém pavilonu Czech Game Day. Srdečně zveme všechny návštěvníky, aby se k nám připojili na tuto speciální událost, která nabídne welcome drink a občerstvení. Návštěvníci si také mohou vychutnat české pivo, zatímco budou navazovat kontakty s odborníky z oboru a seznamovat se s inovativními tituly z české herní scény.

Vystavující společnosti:

- Bohemia Interactive | Web

- Bohemia Incubator | Web

- Brainz Gamify | Web

- Cyber Sail Consulting| Web

- Filuta AI CZ | Web

- Gamecr3w | Web

- Ingame Studios | Web

- SCS Software | Web

- Random Worlds | Web

- Terahype | Web

Gamescom je zásadní událostí v herním průmyslu, která přitahuje přes 370 000 návštěvníků a více než 1 100 vystavovatelů z celého světa. Slouží jako globální centrum pro nejnovější trendy v herním průmyslu a nabízí platformu pro vývojáře, vydavatele a odborníky z oboru k navazování kontaktů, prezentaci nových titulů a interakci s fanoušky.

Česká republika si postupně získává uznání jako velmoc v herním vývoji, s bohatou historií kritikou oceňovaných titulů a silnou přítomností na světovém trhu. Česká studia jsou známá svou kreativitou, inovacemi a technickou odborností, přispívajícími k rozmanitému portfoliu her od AAA titulů až po unikátní nezávislé projekty. Účastí na Gamescomu se Asociace českých herních vývojářů snaží zdůraznit talent a inovace českých herních tvůrců, podpořit mezinárodní partnerství a přilákat nové příležitosti pro český herní průmysl.

Český herní průmysl

Český herní průmysl je rychle rostoucí sektor, známý svou inovativností, kvalitou a globálním dosahem. S více než 150 herními studii vytváří tento průmysl značné příjmy, zaměstnává tisíce lidí a produkuje mezinárodně uznávané hry. Chcete-li se dozvědět více o české herní scéně, včetně podrobných statistik a poznatků, navštivte nejnovější infografiku za rok 2023.

O Asociaci českých herních vývojářů

Asociace českých herních vývojářů (GDA) se zaměřuje na rozvoj české herní komunity. Naším cílem je podporovat růst a úspěch našich členů poskytováním vzdělávání, zdrojů a příležitostí k navazování kontaktů na národní i mezinárodní úrovni.


DALŠÍ

CGwillWin