hw
Nothing predstavil slúchadlá s otvorenou konštrukciou

Nothing predstavil slúchadlá s otvorenou konštrukciou
15:00, 24.09.2024

Dnes spoločnosť Nothing, londýnska firma zaoberajúca sa spotrebiteľskými technológiami oznámila svoj najnovší produkt Ear (open), prvé otvorené nositeľné stereo zariadenie značky slúchadlá do uší. Zariadenie Ear (open) je navrhnuté tak, aby poskytovalo vyšší zážitok z počúvania, vynikajúcu kvalitu zvuku s komfortom a situačným povedomím.

Ear (open) ponúka technológiu Open Sound spoločnosti Nothing, ktorá vytvára pohlcujúcejší zvukový zážitok a zároveň zachováva povedomie používateľov o ich okolí. Či už ide o spev vtákov alebo ruch mesta, používatelia môžu zostať v spojení so svojím okolím bez toho, aby utrpela výsledná kvalita zvuku. Táto otvorená konštrukcia je navrhnutá so systémom zvukového tesnenia a smerovými reproduktormi, ktoré minimalizujú únik zvuku, zabezpečujú súkromie a zároveň poskytujú dokonale vyváženú zvukovú scénu.

V súlade s dizajnovou filozofiou značky Nothing má slúchadlo Ear (open) štíhly a priehľadný vzhľad, ktorý zdôrazňuje remeselnú zručnosť jeho elegantného tvaru. Každý náušník váži len 8,1 gramu a s puzdrom tenkým len 19 mm je jedným z najtenších zariadení v danej kategórii. Vďaka kompaktnému nabíjaciemu puzdru a intuitívnemu úložnému dizajnu ho môžete ľahko vziať a ísť do terénu.

Ear (open) sú navrhnuté na celodenné pohodlie. Ich trojbodový balančný systém a silikónové ucho háčiky poskytujú bezpečné, beztiažové uchytenie, ktoré sa prispôsobí každému tvaru ucha. Tento dizajn v kombinácii s ultraľahkými komponentmi zabezpečuje stabilitu počas každodenného používania alebo dokonca počas fyzickej aktivít, ako je beh alebo bicyklovanie.

Produkt poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku vďaka vlastnej patentovanej membráne, titánového povlaku, ultraľahkého meniča a stupňovitého dizajnu. Vlastný tvar znižuje skreslenie a zlepšuje nízke frekvencie, zatiaľ čo titánový povlak reprodukuje ostré vysoké tóny. S 8 hodinami prehrávania na jedno nabitie a až 30 hodinami s nabíjacím puzdrom. Cez Ear (open) si používatelia môžu vychutnávať hudbu alebo podcasty po celý deň. Pre tých, ktorí sú na cestách, je k dispozícii 10-minútové rýchle nabíjanie, ktoré v rýchlosti poskytuje ďalšie 2 hodiny počúvania.

Zabudovaná technológia Clear Voice zabezpečuje krištáľovo čisté hovory aj v náročných podmienkach vďaka spracovaniu s podporou umelej inteligencie, ktoré bolo vyškolené na viac ako 28 miliónoch hlukových scenárov. Duálne pripojenie umožňuje bezproblémové prepínanie medzi zariadeniami, zatiaľ čo nízke oneskorenie zabezpečuje optimalizovaný herný zážitok s minimálnym oneskorením zvuku.

Cena bola stanovená na sumu 149 EUR

DALŠÍ

CGwillWin