Najlepší horor poslednej dekády dostane pokračovanie

Najlepší horor poslednej dekády dostane pokračovanie
10:40, 08.10.2024

Akokoľvek by sme o tom celom mohli viesť diskusie, na konci dňa by sme aj tak skončili u konštatovania, že projekt Alien: Isolation je dodnes jeden z najlepších hororov vydaných za posledných desať rokov. Z tohto popudu existujú na svete státisíce fanúšikov, ktorým by urobilo nesmiernu radosť ak by SEGA spustila produkciu pokračovania. A viete čo? Práve to sa aktuálne deje.

SEGA a pôvodné štúdio Creative Assembly potvrdili spustenie vývoja pokračovania projektu Alien: Isolation a nutné povedať, že to skutočne čakal len málokto. Napriek vysokým kvalitám jednotky sa totižto nejednalo o komerčný úspech a len málokto by tušil, že to SEGA skúsi ešte raz. Stroje sa však rozbiehajú a v budúcnosti sa máme načo tešiť.

"Pri príležitosti desiateho výročia jednotky sa zdá byť vhodné, aby sme vám dali najavo, že sme vaše volanie o pomoc počuli jasne a zreteľne. Dnes môžem v mene tímu s potešením potvrdiť, že pokračovanie Alien: Isolation je v počiatočnom štádiu vývoja. Tešíme sa, že sa s vami podelíme o ďalšie podrobnosti, keď budeme pripravení." uviedol režisér Al Hope.

Klik pro zvětšení (Najlepší horor poslednej dekády dostane pokračovanie)


DALŠÍ

CGwillWin