hw
Genesis rozšiřuje svoji nabídku o dva nové modely herních myší

Genesis rozšiřuje svoji nabídku o dva nové modely herních myší
14:56, 10.10.2024

GENESIS Zircon 660 a Krypton 660 jsou dvě zbrusu nové myši v portfoliu značky určené pro hráče, kteří si cení lehké konstrukce, přesnosti a pohodlí. Oba modely jsou vybaveny nejen renomovanými optickými snímači, ale také vysoce kvalitními díly pro větší odolnost a náležitý komfort bez ohledu na typ úchopu.

Optické snímače od renomovaného výrobce

Herní myši GENESIS Zircon 660 i GENESIS Krypton 660 jsou vybaveny uznávanými optickými snímači od renomovaného výrobce. Snímače eliminují negativní dopady pozitivního a negativního zrychlení a dalších anomálií, jež mohou kazit hraní. Srdcem modelu GENESIS Zircon 660 je Pixart PAW3311, snímač s maximálním rozlišením 12 000 DPI, který schopný zaznamenávat pohyby s maximální rychlostí 300 palců za sekundu a zrychlením 35 G.

Model GENESIS Krypton 660 používá snímač Pixart PAW3327, který nabízí bezchybný záznam pohybu s maximální rychlostí 220 palců za sekundu a zrychlením 30 G. Jeho rozlišení je 12 000 DPI.

S kabelem nebo bez něj. Obě verze jsou možné

GENESIS Zircon 660 je myš vytvořená pro ty, kteří chtějí pracovat s plnou všestranností. Proto je tento model vybaven pokročilou funkcí trojího připojení. Uživatel může zařízení používat bezdrátově výběrem bezdrátového režimu RapidSpeed™ (poskytuje drátový výkon bez kabelu), nebo se připojit k počítači pomocí technologie BT 5.0, která optimalizuje spotřebu energie pro každodenní práci. A co je důležité! GENESIS Zircon 660 může pracovat také kabelově a se současným dobíjením, to vše bez přerušení hry.

Očekávání příznivců klasického, plně kabelového hraní splní především GENESIS Krypton 660. Tento model je vybaven neodnímatelným kabelem Paracord, který se oproti běžným kabelům vyznačuje větší pevností, nižší hmotností a pružností, a nabízí tak nepřerušovanou zábavu bez opakovaných dotyků s hranou stolu.

Nižší hmotnost znamená rychlejší odezvu

Rychlejší zvedání myši a žádná únava ani po několika hodinách sezení. Nízká hmotnost obou modelů (GENESIS Zircon 660 váží 59 gramů, GENESIS Krypton 660 pak pouhých 49 gramů) byla dosaženo promyšleným výběrem materiálů, použitím lehkého kabelu Paracord a jedinečnými výřezy na spodní straně. To vše řadí tyto modely mezi špičku lehkých myší dostupných na trhu.

Herní myš GENESIS Krypton 660 je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů a aktuálně také prostřednictvím Smarty.cz za doporučenou cenu 649 Kč v barevných variantách černá nebo bílá.

Herní myš GENESIS Krypton 660 je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů a aktuálně také prostřednictvím Smarty.cz za doporučenou cenu 949 Kč v barevných variantách černá nebo bílá.


DALŠÍ

CGwillWin