hw
GENESIS Neon 764: Herní sluchátka, která tě pořádně nakopnou

GENESIS Neon 764: Herní sluchátka, která tě pořádně nakopnou
14:33, 22.10.2024

Nová herní sluchátka GENESIS Neon 764 umožní v probíhající hře slyšet každý krok nepřítele, a poskytnou tak rozhodující výhodu a účinně zabrání porážce. Sluchátka také zajistí kvalitní zvuk při poslechu hudby nebo videa. Postará se o to čip podporující zvuk ve vysokém rozlišení 24 bitů/96 kHz a funkce prostorového zvuku 7.1. GENESIS Neon 764 mají vestavěnou zvukovou kartu, specializovaný software a design, který zajistí pohodlné nošení.

GENESIS Neon 764 jsou sluchátka, díky kterým bude každá hra vzrušujícím zážitkem na nejvyšší úrovni. Zapomeň na špatný zvuk. Vestavěná zvuková karta s 50milimetrovými měniči ti umožní slyšet více detailů. Sluchátka Neon 764 jsou navíc vybavena speciálním čipovým řadičem, který podporuje zvuk ve vysokém rozlišení 24 bitů/96 kHz. Co to znamená? Mnohem znatelnější dynamiku jednotlivých zvuků.

Sluchátka GENESIS Neon 764 ocení také příznivci prostorového zvuku, protože sluchátka poskytují možnost aktivovat virtuální zvuk 7.1. ve spolupráci s vestavěnými předvolbami profilů. Předvolba „Scout“ zesílí zvuky kroků, „Explosion“ zvýší rozsah efektů způsobených výbuchy a volba „Music“ ti umožní vychutnat si oblíbené skladby. Tím to však nekončí! Designéři značky se zaměřili na rozsáhlé možnosti personalizace. Proto Neon 764 nabízí možnost naprogramovat si vlastní zvuk díky účinnému ekvalizéru. Software ovládající ekvalizér umožňuje také spravovat nastavení mikrofonu z hlediska automatického řízení zisku (AGC) a redukce okolního hluku (ENC).

Sluchátka GENESIS Neon 764 se snadno ovládají. Jsou vybavena in-line ovladačem, který umožňuje nastavit hlasitost zvuku, zapnout a vypnout mikrofon, změnit zvukový profil a také barvu podsvícení. Díky intuitivnímu panelu můžeš snadno a extrémně rychle přizpůsobit úroveň své hry aktuálním potřebám.

Sluchátka jsou vyrobena z odolných materiálů a jsou dále chráněna měkkou pěnou a kvalitní eko kůží. Kovová čelenka zajišťuje velkou flexibilitu, takže se sluchátka přizpůsobí jakékoli velikosti a tvaru hlavy. Masivní polštářky jsou mimořádně měkké a pohodlně sedí na uších a RGB podsvícení potěší milovníky barev. GENESIS Neon 764 je headset, který ocení nejen hráči. Zážitek z hraní, kdy je zvýrazněn každý detail, je však k nezaplacení.

Sluchátka GENESIS Neon 764 jsou k dostání ve dvou barevných provedeních (černá nebo bílá) prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za doporučenou cenu 1 199 Kč.


DALŠÍ

CGwillWin