Hard to be a God

Hard to be a God
00:00, 02.12.2004

Dnes ruská společnost Akella oznámila, že právě pracuje na hře s názvem Hard to be a God. A pro mě je určitě dobrá zpráva, že hra bude RPG a to jak se patří. Ačkoliv z příběhu ještě nic nevíme (kro toho, že na něm pracují mě neznámí spisovatelé bratři Strugatsští) už se na něj opravdu těším, autoři slibují, že bude nelineární a podle toho jak se naše postava v jeho průběhu bude vyvíjet se dostaneme k jednomu ze čtyř konců.

Hra si však na nás přivedla jednu vychytávku. Bude se odehrávat ve dvou různých epochách. V středověku a v alternativní budoucnosti, sice jsme něco podbného viděli už ve Vampires: the Masquarade před čtyřmi lety, ale to už bylo dávno a leckdo si to už nepamatuje nebo to dokonce prošvihl. A tak ve hře uvidíme zbraně od mečů a seker po Uzi a rotačáky a z kožného brnění se dostaneme k silovému poli.

Jako návdavek se prý máme těšit na vychytaný soubojový systém, který má být plný fines , speciálních komp a zvláštních útoků pro některé typy zbraní.

No zajisté se máme na co těšit a pokud jim nedokáže konkurovat čas před příchodem BG3 a F3 nám snad zkrátí příjemnými zážitky.

Zdroj: Homelan
DALŠÍ

CGwillWin