akce
speciál
CzechHater: Gamescom špeciál

CzechHater: Gamescom špeciál
CzechHater: Gamescom špeciál
14:30, 19.08.2014

Jsem zpět, to čumíte co?! Už jste si mysleli, že ten pošuk sbírající lájky a komentáře a hejty skrze tyhle jinak super-mega-ultra-úžasné hejtovací články, konečně skončil, hm?! Hm?! Je mi to jasný, nicméně, zklamu vás. Místo článku, který vychází každej první týden v měsícu, jsem se rozhodl počkat na Gamescom. Panebože, ježišikriste, kristepane, do sádelnatýho pupku Hermanna Göringa! Já jsem věděl, proč počkat. Protože jak mě spousta věcí z týhle akce, kde se všici fanoušci na sebe namačkají jako obsah mého tlustého střeva těsně před totální zkázou, nasrala, tak tolik mě snad ještě nic nenasralo!

Ježišikriste, Microsofte!

Nebudu se s tím párat, beztak vás bude zajímat jen pár hlavních věcí, než nějaký hejt na kdejakou p**ovinu. Já sám sem celý Gamescom neviděl, protože polovinu získaných informací jsem musel jít vysrat, jak už jsem zmínil v úvodu tohoto hejtu.

Nekvákořím tu o ničem jiném, než co letos předvedl Microsoft. To si dělá prdel? WTF? FTW? OMG! LOL! Jsou to hlavně dvě věci, jež mi ležejí v žaludku celou dobu. Chvilku jsem si myslel, že by to mohlo bejt německou kuchyní, pak jsem si ale uvědomil, že poslední dobou jsem nic z německý kuchyně nežral.

Do sádelnatýho pupku Hermanna Göringa!

RISE OF THE TOMB RAIDER EXKLUZIVNĚ PRO XBOX ONE?! EH?! Are You Fuckin‘ Kidding Me?! Nedávno jsem někde četl, že ten připálenej kuřecí Stejk (tenhle ne, vy rebelové, vole ), nějakej Phil Spencer, chce bitvu této generace konzolí, čili ShitBox One × PoopStation 4, rozhodně vyhrát.

Klik pro zvětšení (CzechHater: Gamescom špeciál)

Drahý Phile Spencere,

pokud chceš tuhle generaci konzolí vyhrát, tak s tímhle ovádským přístupem akorát vaše akcie opět klesnou ve prospěch Sony. Pokud jsi na E3 řekl, že Microsoft je tu pro hráče, tak jsi zapomněl dodat, že pouze pro vlastníky vašeho set-top boxu ShitBoxu One. Tím, že nový Tomb Raider necháš exkluzivně vydat dřív, než na jiný platformy, svoje zisky nezvýšíš, protože jakmile se dostane minimálně na PC a PS4, během tří dnů každá platforma strčí ten tvůj set-top box do kapsy. Lidi ti pak maximálně poděkujou, žes umožnil tvojí konzolí beta testing pro nadcházející PC a PS4 verze. Popřemýšlej o tom!

S pěstí na tvojem ksichtě,
Ůve Bold, Prdelová Lhota.


Doufám, že mi bude fungovat tiskárna, abych mu tento zcela nezaujatý dopis mohl Philovi poslat. I’m done.

Kristova noho, Microsofte!

A což takhle vrátit se k Microsoftu, proč ne! Microsoft se nejen snaží nasrat všechny fanoušky nově nastartované Lary Croft – Boobs Raider, ale sere se dokonce to světa Geralta z Rivie! Že nemáte ani šajnu, o čem mluvím?

Jak jistě víte, kolektorka pro Zaklínače 3: Divoký hon byla hodně limitovaná pro každou zemi, takže pokud jste si ji chtěli předobjednat, museli jste to udělat ihned poté, co se objevila na vašem oblíbeném e-shopu, protože jinak byla pryč natotata.

CD Projekt se v minulosti u nejmenovaného serveru Eurogamer duchoval, že všichni dostanou to samé, žádné posrané exkluzivity k žádné platformě. A co se nestane za pár tejndů, kolektora pro ShitBox One bude mít EXKLUZIVNĚ PLÁTĚNOU MAPU A DVA BALÍČKY KARET. Otázka: CHCE NĚKDO, ABY MI OD TOTÁLNÍHO VYJEBÁNÍ ZE STRANY MRKWOSOFTU PRASKLA AORTA?! Do prdele! Do ****! Do ********* ********** ******!

Mrkwosoft uplácí a nasírá tím každého druhého hráče.

CD Projekt ode mě byl vždy férovou společností, jež měla vždy maximální oporu fanoušků, když se jí momentálně moc nedařilo. Od základů to byla převážně firma pro PC hráče, to jen konzolisti si Geralta vybulili i pro sebe, stejně, jako PCčkáři GTA V.

Takže, pokud by někdo měl dostat exkluzivitu, i když jsem zásadně proti ní, tak by to měla být základna PC hráčů, než ShitBoxařů. A CD Projekt to ještě okomentuje: Není to úžasné? Že Mrkwosoft si zaplatil exkluzivitu, přestože CDPR byl zásadně proti tomu.

Klik pro zvětšení (CzechHater: Gamescom špeciál)

Spencer chce válku konzolí vyhrát tímhlectím, takže opět se budu opakovat, tímhle pošleš, drahý Phile, svůj Mrkwosoft maximálně do stejných sraček, ve kterých se nachází EA, ale o tom si ještě povíme pozdějc.

U EA nic nového…

A proč pozdějc, do prčic! Rovnou teď! Dámy a pánové, pokud jste čekali, že EA přestane dělat hry pouze pro svůj vlastní zisk a výsledná kvalita her se přestane se rovná jídlům od ultra-skvělých kuchařů z televize H@vna, myslím tím samozřejmě Jyrku Babycu a Vláďu „Červami prožranou“ Hrušku a jeho mega-luxusní jahodový dort z prasečích předkožek a obsahu vašeho odpaďáku, tak jste na hooodně omylu.

EA už škrdlí na penězích tolik, že se ani neobtěžovali přinést na Gamescom něco nového. Přišli akorát s recyklací jejich již několikrát zrecyklovaných sérii vytvořených krásnou recyklací odpadu první kategorie, tudíž jejich celková prezentace by se dala označit jedním slovem: SRAČKA.

Pokud byste měli zájem o větší hejt na EA, musíte si zaplatit 59 DLC balíčků za mírumilovných 899Kč/ks.

Jejich celkovou politiku v rámci vytváření nejlepších her podle serverů, kterým se dal nemalý úplatek pro hodnocení 9/10 „AWESOME“, si můžeme přiblížit na videu níže. Na fejsu CzechGameru to nějakej prd sdílel, a já se smál ještě druhej den potom, jak krutá pravda to je.

A abychom si dnešní poklidný debatování ohledně nedostatků letošního Gamescomu završili něčím fakt epickým, pusťte si video níže. Je to sice ve slovenštině, ale tomu bychom snad měli rozumět, ne? Rozhodně lepší než Hideo Kojima, který vždy při velkých akcích dostane kulohryz a záhadně přestane mluvit anglicky. Asi se tak moc zadíval na krabici z MGS5:TPP, že již připravuje snubní prstýnek.

!!!UPOZORNĚNÍ!!!: Video níže je extrémně nechutné, může vám způsobit chutě na zvracení, sraní, hrozí vytečení mozkomíšního moku z těla skrze uši, očím hrozí maximální oslepnutí. Nepoušťějte to v blízkosti dětí, pokud je teda nechcete degenerovat hudbou horšího kalibru, než předvádí Justin Bieber a spol.


CGwillWin