Ceny vozidiel v Gran Turismo 7 sa opäť zmenili

Ceny vozidiel v Gran Turismo 7 sa opäť zmenili
11:20, 31.05.2022

Asi mňa nebudete okamžite haniť ak poviem, že Gran Turismo 7 spadá do definície najprepracovanejších pretekárskych simulátorov v súčasnosti a preto je logické, že komunita vybudovaná okolo tejto IP rastie s každou novou predanou PlayStation konzolou.

Krátko po vydaní hry samotnej sa Polyphony Digital rozhodol drasticky upraviť ceny za vozidlá smerom hore, čím si logicky proti sebe poštvali pól internetu. Neskôr svoje rozhodnutie prehodnotili a zmenili výšky odmien tak aby to odpovedalo možnosti nakúpiť si autá aj bez šialeného grindu, avšak aktuálne sa update 1.15 zase postaral o výkyv cenoviek. Všetko to má pointu v starej dohode medzi Polyphony Digital a poisťovacou firmou Hagerty, ktorá sa stará o reálne zrkadlenie cien vo svete tak aby sa to celé prenášalo aj do hry. Na jednu stranu je to zaujímavý simulačný prvok, avšak na druhú stranu to logicky hnevá hráčov, ktorým nie je po chuti vrážať reálne peniaze do in-game meny len aby si mohli dovoliť niečo čo sa im páči.

Uvedený update zmenil ceny pre 27 áut smerom hore, dvom vozidlám sa naopak cena znížila a 21 vozidlám sa cena nezmenila.


DALŠÍ

CGwillWin