Vianoce prichádzajú skôr

Vianoce prichádzajú skôr
09:08, 08.06.2023

Vývojárske štúdio Gamious a vydavateľ Whitethorn Games aktuálne predstavili oznamovací trailer pre Season's Greetings: DLC s vianočnou tematikou, ktoré je prequelom úspešnej a oddychovej hry Lake.

V Season's Greetings sa hráči ujmú úlohy Thomasa Weissa, otca hlavnej hrdinky hry Lake Meredith Weissovej. Príbeh sa odohráva počas dovolenkovej sezóny v roku 1985, v roku pred pôvodnou hrou Lake.

"Nemôžeme sa dočkať, až sa hráči vrátia do Lakeovho sveta, ktorý môže vyzerať ešte krajšie pokrytý vrstvou snehu a rozveselený množstvom vianočného osvetlenia," povedal Jos Bouman, kreatívny riaditeľ spoločnosti Gamious. "Pokiaľ vieme, Season's Greetings je možno prvou hrou, ktorá nepridáva len vizuálnu vrstvu, aby bola "vianočnou hrou", ale je od základu postavená tak, aby hráči mohli zažiť hru v pravom duchu Vianoc. Vzhľadom na každoročné bombardovanie hudbou a filmami s vianočnou tematikou si myslíme, že je najvyšší čas pridať k tejto tradícii aj sviatočnú hru!"
"Hráči sa tiež nemusia obávať, že koniec hry Lake, ktorý si vybrali, nebude kompatibilný s hrou Season's Greetings, pretože prequel sa odohráva deväť mesiacov pred udalosťami hry Lake," dodáva Bouman.

Season's Greetings ponúkne rovnakú relaxačnú hrateľnosť ako Lake. V tejto novej kapitole sa síce objaví mnoho známych tvárí, ale zároveň sa v mestečku Providence Oaks predstaví päť úplne nových postáv, z ktorých každá bude mať svoj vlastný príbeh. Zmena perspektívy z Meredith na jej otca Thomasa predstavuje pre hráčov nový pohľad na vzťah Meredith s jej rodičmi, ktorý môžu preskúmať. Hráči sa tiež dozvedia viac o niektorých nezodpovedaných otázkach, ktoré boli dráždené v hre Lake, a dozvedia sa viac o živote v Providence Oaks a jeho obyvateľoch a o pozitívnej úlohe, ktorú môže zohrať sympatický poštár v najrôznejších drámach malého mestečka.

V knihe Lake sa vráťte do roku 1986 a vžite sa do úlohy štyridsiatničky Meredith, ktorá opúšťa rýchlu drinu veľkomesta a vracia sa do svojho pokojného, vidieckeho rodného mestečka. Počas dvojtýždňového pobytu v krásnej obci Providence Oaks v Oregone na brehu jazera zastúpi svojho otca - miestneho poštového doručovateľa -, kde bude nielen doručovať listy a balíky novým i starým priateľským tváram, ale aj obnoví staré priateľstvá, nadviaže nové a možno nájde aj romantiku.

Vráti sa Meredith na konci prázdnin do veľkomesta, alebo si zvolí inú životnú cestu? Je na hráčoch, aby v tejto interaktívnej hre riadili príbeh podľa svojich predstáv.

Medzi kľúčové vlastnosti hry Lake patria:
  • Vráťte sa do roku 1986 a uniknite do krásneho, vidieckeho mestečka, ktoré je oslobodené od stresu smartfónov, internetu a sociálnych sietí.
  • Zahoďte ten mestský život a kancelársku prácu a choďte šoférovať otcovo poštové auto na vidieku v Oregone, alebo si vykopnite nohy a nechajte autopilota, aby sa o vás postaral.
  • Vyberte si z množstva po-pracovných aktivít, medzi ktoré patrí posedenie s priateľmi, pomoc susedom alebo posedenie pri dobrej knihe.
  • Zažite rozvetvený príbeh, ktorý sa nevyhýba témam zo života. Rovnako ako v živote, ani tu neexistujú správne alebo nesprávne odpovede.
  • Hra Lake je už k dispozícii na PC prostredníctvom služby Steam alebo Epic Games Store, na PlayStation 4 a 5 a Xbox One a Series X|S. Lake: Season's Greetings vyjde na PC a niekoľkých ďalších platformách počas tohtoročných sviatkov. Viac informácií o presnom dátume vydania a platformách, na ktorých bude hra uvedená na trh, sa dozviete v nasledujúcich mesiacoch.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin